novi izazovi

Osam su godina zajedno igrali u Chelseaju, a sada će kao treneri pokušati spasiti posrnulog velikana

03.02.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Bivši branič Chelseaja i Arsenala Ashley Cole (41) imenovan je za jednog od pomoćnih trenera Franku Lampardu, novom treneru Evertona...

Ashley Cole dolazi iz Chelseajeve nogometne akademije i radit će zajedno sa pomoćnicima Joeom Edwardsom i Duncanom Fergusonom.

'Bio sam oduševljen kada sam dobio Lampardov poziv da mu se pridružim u Evertonu. To je odlična prilika u fantastičnom klubu i dolazim spreman raditi naporno i pomoći da klub bude uspješan. Još jedan plus je što ću ponovno raditi sa Lampardom. On je odličan trener i vođa. Sa ostalima u stožeru imamo sve što nam treba da ostvarimo ono što želimo', izjavio je Cole.

On je punih osam sezona igrao zajedno s Lampardom u Chelseaju te su osvojili Premier ligu, četiri FA kupa i Ligu prvaka 2012. godine.

Lampard vjeruje da će Cole donijeti entuzijazam u momčad posrnulog velikana kojeg čeka borba za ostanak.

'Svima je poznata njegova odlična igračaka karijera i što je ostvario tijekom nje. Sada je uvaženi trener koji je stekao ugled radeći sa engleskom U-21 reprezentacijom. On će donijeti entuzijazam i iskustvo. On je mladi trener koji donosi snagu u naš trenerski stožer', rekao je Frank Lampard koji je s Coleom od 2006. do 2014. igrao u Chelseaju, a potom mu je u sezoni 2018./2019. bio trener u Derby Countyju.