SVE OTKRIO AGENT

Potvrđeni pregovori s Bayernom, sada se zna tko bi trebao biti novi trener

18.04.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Julian Nagelsmann navodno će idućih dana odlučiti želi li ostati na izborničkoj poziciji ili ponovno preuzeti vođenje nekog kluba, a njegov zastupnik je potvrdio je da su u pregovorima s Bayernom, u kojem je Nagelsmann dobio otkaz prije 13 mjeseci

Njemački Sky TV citirao je Volkera Strutha koji je u podcastu koji tek treba biti objavljen rekao da ne razgovaraju samo s Bayernom i da se odluka očekuje vrlo brzo.

"Bila bi krajnja besmislica reći da ne razgovaramo sa zainteresiranim stranama. Bez želje da kažem tko su oni. Sve što mogu reći je da se ne radi samo o Bayernu. Bila bi parodija reći da ne razgovaramo. Naravno da razgovaramo", rekao je Nagelsmannov zastupnik.

Bayern je sa svojim sadašnjim trenerom Thomasom Tuchelom već dogovorio prijevremeni raskid ugovora na kraju ove sezone u kojoj su Bavarci ostali bez naslov prvaka Njemačke, ali još su uvijek u igri za osvajanje Lige prvaka.

Član Bayernovog odbora za sportska pitanja Max Eberl u srijedu nije želio potvrditi razgovore s Nagelsmannom, rekavši samo da potraga za novim trenerom "ulazi u završnu fazu".

Nagelsmann je prošlog mjeseca rekao da želi da se o njegovoj budućnosti odluči prije Eura u Njemačkoj, bilo da se radi o klubu ili reprezentaciji.

Nakon nedavnih impresivnih pobjeda protiv Francuske i Nizozemske, unutar Njemačkog nogometnog saveza (DFB) prevladava mišljenje bi da 36-godišnji stručnjak trebao ostati na izborničkoj poziciji i nakon ovogodišnjeg Europskog prvenstva, do kada Nagelsmann ima važeći ugovor.

(Hina) xggab yggab