SuperSport HNL

Potvrđene loše vijesti s Poljuda; Hajduk protiv Varaždina bez najiskusnijeg igrača

21.02.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Pred 'bilima' su dva ogleda s Varaždinom - prvo će Hajduk u Varaždinu (subota, 24. veljače, 15 sati, MAXSport1, MAXtv) igrati utakmicu 24. kola SuperSport HNL-a, a potom već u utorak (27. veljače, 18 sati, MAXSport1, MAXtv) Varaždinci stižu na Poljud u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Mihael Žaper je izgubljen do kraja sezone, ozljeda koljena je takva da mora na operaciju, a onda ga čeka višemjesečni oporavak. No na Poljudu uoči dvomeča s Varaždinom - prvo u gostima u subotu (24. veljače, 15 sati, MAXSport1, MAXtv) u 24. kolu SuperSport HNL-a, a potom u utorak (27. veljače, 18 sati, MAXSport1, MAXtv) na Poljud u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa - nema mira.

Ozljede su desetkovale 'bile' pa je sad sigurno da Mislav Karoglan za subotnji ogled u Varaždinu neće moći računati na najiskusnijeg u momčadi, napadača Nikolu Kalinića (36). Njegova ozljeda mišića zadnje lože nije toliko zabrinjavajuća, ali nije sanirana pa će nastaviti s terapijama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Za sada nije poznato hoće li Kalinić biti spreman za utorak i sudar 'bilih' s Varaždinom u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu, no sigurno je da će nedostajati u rotaciji. Zabio je Kale majstorski protiv Slaven Belupa, pokazao je i dokazao da u njemu još 'ima vatre' i Karoglan na njega najozbiljnije računa u nastavku sezone.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Problem je u činjenici da je ozljedama načet i Marko Livaja. Još od derbija s Rijekom muči ga gležanj desne noge, a nakon Rudeša u Kranjčevićevoj stanje se dodatno pogoršalo. No prvi strijelac i najbolji igrač 'bilih' trebao bi biti spreman za Varaždin - kraći odmor i ciljana terapija do subote bi ga trebali vratiti 'u život'.

  • +15
SuperSport HNL, 23. kolo: Rudeš - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Goran Mehkek

Ima Karoglan razloga za zadovoljstvo jer se u momčad vraća Filip Uremović, koji je 'odradio' žute kartone, tu je ponovno i osvajač Afričkog kupa nacija Ismael Diallo, a ozljede su sanirali Marokanci Yassine Benrahou i Fahd Moufi.