pred 20.000 navijača

Pogledajte show Hezonje u Beogradu; evo što je o njemu iskreno rekao trener Obradović

22.03.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Real Madrid

Na gostovanju u Beogradu košarkaši madridskog Reala pobijedili su Partizan 88:76 u sklopu 31. kola Eurolige.

Iako je 29-godišnji Dubrovčanin Mario Hezonja dočekan velikim aplauzom u prepunoj beogradskoj Areni nije imao milosti prema klubu za koji je rekao da ga simpatizira i to upravo zbog navijača koji uvijek naprave sjajnu atmosferu.

Hezonja je za 32 minute na parketu postigao 25 koševa (za tricu odličnih 5-6!) uz šest skokova i četiri asistencije. Uz nekoliko trica po NBA standardima i jedno brutalno zakucavanje ostavo je sjajan dojam. Stoga ne čudi što osim iz Panathinaikosa - koji mu nudi 3-godišnji ugovor vrijedan šest milijuna eura - navodno ima i nekoliko NBA ponuda.

Kako je Hezonja igrao pogledajte OVDJE.

'U trećoj četvrtini uspjeli smo napraviti veliku razliku, to nam je puno pomoglo, ali trebalo je dogurati do tuda. Partizan? S ovakvim navijačima mogu daleko dogurati', rekao je Hezonja nakon utakmice.

Očekivano, nakon utakmice trener Partizana Željko Obradović – vlasnikdeveti titula prvaka Europe- nahvalio je Hezonju za kojeg je i prije govorio kako bi ga volio vidjeti u dresu crno-bijelih-.

'U trećoj četvrtini Real je napravio razliku i, naravno, Mario Hezonja je odigrao utakmicu kao što je odigrao. Pripremali smo utakmicu, dogovorili da je on šuter, da pored njega nikada ne smijete spuštati ruke. On ima šut i sa sedam, osam, devet metara. Hezonja ubacuje tricu iz auta, praktično iz obrane ubacuje tri poena', kazao je nakon utakmice dodavši:

'Ne možemo igrati svaku utakmicu isto, radi se skauting. To mi je najžalije od svega, kada igraš protiv prvaka Europe… Oni imaju Hezonju, Campazza, igrače koji idu da daju koš. Oni neće stati dok ne poentiraju. To je filozofija, to su uzeli igrači iz Amerike. Igraj bato, prvo i zadnje je da daš koš i tome učim igrače', dodao je Obradović.

  • +7
Partizan - Real Madrid, košarka, Euroliga, 21.3.2024. Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC