U DEBAKLU PROTIV PAO-A

Pogledajte kako Zvezdini navijači uz obrađeni hit Novih fosila provociraju Boyse

21.03.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Delije, odnosno Zvezdini navijači, u srijedu su tijekom utakmice protiv Panathinaikosa razvukli transparent s određenim datumima, a njime su između ostalih prozvali i navijače zagrebačkog Dinama - Bad Blue Boyse

Tijekom drugog poluvremena na tribini gdje su smještene najvatrenije pristalice beogradskog kluba pojavio se transparent na kojem su bili ispisani određeni datumi, u tri boje.

U plavoj, zelenoj i narančastoj, a bila je to poruka Delija navijačima triju klubova, Dinama, Panathinaikosa i Rome, koji su u prijateljskim odnosima.

Htjeli su Zvezdini navijači ispasti 'mangupi' te su uz te datume podigli i 'zeca', uz poruku 'Nastavite bježati'. A datumi na koje se referiraju su 8. prosinca 2013. i 9. listopada 2022. godine, kada su imali obračun s navijačima Panathinaikosa, potom 5. studenoga 2015. i 8. travnja 2016. godine, odnosno 'fajt' s Boysima te najnoviji datum - okršaj s navijačima Rome, 4. veljače 2023. godine.

Zanimljivo, u trenucima kada su podigli transparent beogradskom Arenom se orio hit obrađeni Novih fosila 'Kako je dobro, vidjeti te opet..., i slomiti ruke iz oba ramena...'.

Kako je to izgledalo, možete vidjeti OVDJE.

Inače, Panathinaikos je u Beogradu bio bolji od Crvene zvezde sa 89:76.

Grčki sastav su predvodili Mathias Lessort sa 19 koševa, dok su Kostas Sloukas i Konstantinos Mitoglou zabili po 17 koševa. Kod domaćina najefikasniji su bili Dejan Davidovac i Nemanja Nedović sa po 19 koševa.