OVI NISU NORMALNI

Nećete vjerovati na kakvu su ideju došli ludi Norvežani

23.11.2016 u 12:26

Bionic
Reading

Na nogometnim smo terenima viđali sve i svašta, malo je toga što bi nas moglo iznenaditi. No veselo društvo iz Norveške otišlo je korak dalje

Na početku treba upozoriti kako ovo nije sport za mlađe od 18 godina, a ni Ministarstvo zdravstva ne bi bilo sretno s ovakvim doživljajem nogometa. O štetnim posljedicama alkoholiziranja ne moramo govoriti, ali moramo upozoriti na mogućnosti da se cijeli polomiš dok mrtav pijan igraš nogomet.

Veselo društvo iz Norveške došlo je na suludu ideju, odlučili su mrtvi pijani odigrati nogometnu utakmicu. Standardnim nogometnim pravilima dodali su još neka svoja - najvažnije je ono da igrač koji zabije gol mora imati najmanje promil alkohola u krvi inače se taj gol - ne priznaje! Naravno, suci su, uz zviždaljku i kartone, uz sebe imali i dreger!

Igrači su se prije utakmice zagrijali u svlačionici, popilo se sve i svašta, ali neki nisu izdržali pritisak. Na zagrijavanju su otpali jer jednostavno nisu mogli - stajati na nogama! A oni koji su istrčali na teren nisu izgledali baš najbolje. Zlobnici će reći kako bi se i kod nas dalo sastaviti prilično jaka momčad koja voli pogledati u dno čaše, ima tu nekoliko bivših, ali i aktualnih reprezentativaca. Hrvatska bi imala respektabilnu momčad, još jedan dokaz koliko smo nadareni za sve vrste sportova. Istina je kako ova utakmica nije nikakva reklama za nogomet, dapače, još jednom naglašavamo štetnost bilo kakvog oblika alkoholiziranja, ali isplati se pogledati.