baš nema sreće

Katastrofalne vijesti za Real; proslavljeni golman trening je napustio u suzama

20.03.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Golman španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Thibaut Courtois (31) ponovno se ozlijedio, tek se vratio pa na treningu opet teško ozlijedio meniskus desnog koljena

Nesretni Thibaut Courtois (31) bio je odsutan od kolovoza nakon što je pokidao križne ligamente lijevog koljena, a prije nekoliko dana se vratio treninzima te se očekivalo da će se vratiti na teren u posljednjim tjednima sezone.

No Courtois se na posljednjem treningu Reala ponovno ozlijedio, sad mu je stradao meniskus desnog koljena i čeka ga nova pauza.

Belgijski je golman trening 'kraljeva' napustio u suzama jer je sad gotovo sigurno da ove sezone neće igrati za madridsku momčad, ali mu ujedno zbog nove teške ozljede propada i bilo kakva šansa da zaigra za Belgiju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

U nedostatku Courtoisa, trener Reala Carlo Ancelotti na gol je poslao Ukrajinca Andrija Lunina, koji je dobio prednost u odnosu na posuđenog Chelseajeva golmana Kepu Arrizabalagu.

Vodeći klub španjolske lige i dalje je u igri za trofej Lige prvaka, a u četvrtfinalu će se susresti s braniteljem naslova Manchester Cityjem.

Standings provided by Sofascore