emotivni Nacho

Kapetan Reala bio je iskren, a na znakovit način dotakao se Modrićevog promašaja

18.04.2024 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrid nakon drame penala nadigrali Manchester City i izborili plasman u polufinale Lige prvaka, zanimljivo je bilo čuti kako je sve to doživio kapetan 'kraljevskog kluba' Nacho Fernandez

Iako je na svom Etihadu Manchester City dominirao gotovo cijelu utakmicu ipak nisu uspjeli 'slomiti' obranu Reala. Na koncu je City ispao nakon drame penala, a Real Madrid je opet pokazao šampionski stil u Ligi prvaka kad su ih već mnogi otpisali.

>> Mateo Kovačić među tragičarima Manchester Cityja, Real u polufinalu

'Da, poprilično smo patili večeras jer City vas uvijek stavlja pod pritisak. Ali mi smo Real Madrid! Uvijek, baš uvijek se borimo do samog kraja', kazao je kapetan Real Madrida Nacho nakon utakmice.

On je bio jedan od onih koji su bili precizni u ruletu penala. Ali to je sad najmanje važno…

VIDEO sažetak pogledajte u prilogu:

Manchester City - Real Madrid, Liga prvaka, 17.4.2024 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

'Iskreno, nismo navikli ovako patiti! Obično smo mi ti koji pritišćemo suparnike. Jedino što je bilo važno je prolaz. Pokazali smo našu drugu stranu, da se možemo braniti duboko i pobijediti.'

Za kraj je poslao i jasnu poruku svima:

'Prikazali smo sjajnu predstavu u obrani, individualno i timski. Sav se naježim pričajući o tome… Nismo započeli raspucavanje penala dobro (Modrić je promašio, op.a.), ali pokazali smo ponos i učinili ovu večer čarobnom', dodao je nacho koji nije javno prozvao hrvatskog kapetana Luku Modrića, ali je bilo jasno d aje na njega mislio. Jer upravo je Ederon obranio udarac Modriću u prvoj seriji.

Ali, Modrića je izvukao golman Lunin obranivši iduća dva udarca Silvi i Kovačiću, što se pokazalo presudnim. Bellingham, Vazquez, Nacho i Rüdiger su potom zabili za Real, dok su kod Cityja još bili precizni Foden i Ederson za konačnih 4:3 za Real! Neviđena drama!

  • +15
1/4 finale Lige prvaka, Manchester City - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN