supersport hnl

Hrvatski prvoligaš se pohvalio pojačanjem; ima 11 nastupa za reprezentaciju Ugande

27.03.2024 u 18:05

Bionic
Reading

Slaven Belupo je objavio kako je novi član njihove momčadi Abdu Lumala (26). Napadač rođen u Ugandi je u karijeri branio boje švedskih Kalmara, Varbergsa, Varnama, Helsingborgsa i Syrianske, egipatskog Pyramidsa te Vipersa iz Ugande

Abdu Lumala novi je igrač Slaven Belupa. Lumala je 26-godišnji napadač rođen u Ugandi, a u svojoj je karijeri branio boje švedskih Kalmara, Varbergsa, Varnama, Helsingborgsa i Syrianske, egipatskog Pyramidsa te Vipersa iz Ugande. Rođen je 21. srpnja 1997. godine, a valja istaknuti da je upisao i 11 nastupa za A reprezentaciju Ugande, istaknuli su u Slaven Belupu predstavljajući pojačanje za nastavak sezone.

'Jedva čekam zaigrati u hrvatskoj ligi za koju znam da je izuzetno kompetitivna i teška. Kada znaš da je tu svoj put započeo Luka Modrić onda znaš da si u dobroj ligi. Svoj sam najveći kritičar tako da ću u svakom trenutku davati sve od sebe kako bih se odužio klubu za ukazano povjerenje', rekao je Lumala po potpisu ugovora te dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'U Koprivnici sam već tri tjedna, odigrao sam i neke prijateljske utakmice tako da neću imati problema s prilagodbom. Htio bih se zahvaliti dečkima iz svlačionice koji su odlični i koji su mi u ovih dvadesetak dana zaista pomogli da se osjećam kao kod kuće.'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Slaven Belupo u petak, u 28. kolu SuperSport HNL-a pred svojim navijačima dočekuje Osijek (petak, 29. ožujka, 18 sati, MAXSport1, MAXtv).