POKLON SVIMA

Gledajte cijelu završnicu SuperSport Kupa na kanalu MAXSporta na YouTubeu!

29.03.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Nogometnim uzbuđenjima nikad kraja. Ovog vikenda pred nama je zanimljivo 28. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige, u kojem će fokus biti na subotnjem derbiju (19.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) između Hajduka i Dinama. No samo tri dana kasnije slijede dva nova vrhunska uzbuđenja

Naime u srijedu 3. travnja igraju se dvije utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Od 16 sati, uz prijenos na MAXSportu 1 (MAXtv), na stadionu u Kranjčevićevoj snage će odmjeriti Lokomotiva i Rijeka.

Nešto kasnije, od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv), ponovno na Poljudu novi veliki, ustvari najveći derbi hrvatskog nogometa. Aktualni branitelj naslova, odnosno dvije godine uzastopni pobjednik i osvajač Rabuzinovog sunca, dočekuje Dinamo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Polufinala se igraju na jednu utakmicu dok će pobjednici u dvije utakmice u finalu odlučivati o naslovu pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

S time da je klub sudionik finalne utakmice koji ima slabiji natjecateljski broj obavezno domaćin u prvoj finalnoj utakmici.

I ono što je najvažnije za ljubitelje nogometa - MAXSport će utakmice od nacionalnog značenja prvi put uživo prenositi na svom kanalu na YouTubeu.