ODGOVOR DINAMU

Bivši reprezentativac novo je veliko pojačanje Rijeke?!

30.01.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo doveo dva pojačanja, bivšeg hrvatskog reprezentativca, Sammira ali i veliku nadu brazilskog nogometa, Guilhermea, vodeća momčad MAXtv Prve lige, Rijeka, trudi se pratiti igračkim pojačanjima

est bodova prednosti ali i odlično uigrana momčad pod vodstvom Matjaža Keka, trebali bi biti dovoljno jamstvo za konačno slavlje momčadi s Kvarnera.

Međutim, u maksimirskom klubu odlučili su u proljetni dio prvenstva ući s novim licima te pokušati dostići bodovnu prednost 'bijelih'. I zato je jasno da ambiciozna Rijeka također želi nova lica. A jedno od njih je i bivši hrvatski reprezentativac - Nikica Jelavić.

Riječ je o 31-godišnjem napadaču, koji je na ugovoru u kineskom drugoligašu Beijing Renhe. Prije toga Jelavić je nosio i dresove West ham Uniteda, Hull Cityja, Evertona, Glasgow Rangersa, Rapida, a do 2014. godine i SP-a u Brazilu i dres hrvatske reprezentacije.

Dakle, igrač s puno iskustva i nastupa u velikim klubovima i koji bi do kraja prijelaznog roka mogao postati i najzvučnije Rijekino pojačanje.