nije dobro

Bešiktaš otkrio zabrinjavajuće vijesti vezane za Antu Rebića: Postoji taj problem...

29.02.2024 u 19:09

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić (30) stigao je ljetos iz Milana u Bešiktaš gdje je dočekan kao spasitelj. No, naš se napadač baš i nije snašao u Turskoj, već je neko vrijeme izvan momčadi, a čini se kako postoji i veći problem

Nije Ante Rebić (30) ispunio očekivanja u Bešiktašu te je već neko vrijeme 'na ledu'. Klub ga je u zimskom prijelaznom roku pokušao prodati jer trener Fernando Santos više ne računa na njega, no zainteresiranih momčadi nije bilo.

Bešiktaš je navodno želio jednostrano raskinuti ugovor s bivšim 'vatrenim', no čelnici kluba su očito od toga odustali jer nisu željeli dodatno pogoršati situaciju u kojoj se Rebić našao. Santos ga od početka godine jednostavno ignorira, više nije u momčadi, a sve je to jako loše utjecalo na Rebića.

Sad je iz kluba stigla i službena potvrda zabrinjavajućih vijesti koje su proteklih tjedana stizale iz Istanbula.

'Rebićev učinak je vrlo nezadovoljavajuć. No, postoje i psihološke stvari koje utječu na njegov učinak na terenu. Ima nešto u tome da je učinak takvog igrača tako nizak, ali to je posao trenera', kazao je za turske medije Samet Aybaba, direktor nogometnih operacija u Bešiktašu.

Naime, neki su turski mediji još ranije neizravno tvrdili kako Ante Rebić ima određenih psiholoških problema i da je to najveći razlog zašto posljednjih tjedana uopće nije igrao. Spominjala se depresija i veliko nezadovoljstvo zbog sve što mu se od dolaska u Istanbul događalo, a sad se čini da bivši 'vatreni' stvarno nije u dobrom stanju.

Zato turski mediji navode kako će Bešiktaš, bez obzira na sve, s Antom Rebićem na kraju sezone raskinut ugovor, a navodno će naš napadač za otpremninu dobiti 2.5 milijuna eura.