otpisan je

Veće poniženje Ante Rebić nije mogao ni zamisliti; ispred njega je i klinac od 16 godina

31.01.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Ante Rebić (30) proživljava teške dane u Bešiktašu. Trener Fernando Santos definitivno je otpisao bivšeg hrvatskog reprezentativca, a to mu je pokazao na najbrutalniji mogući način

Prošlog je ljeta Ante Rebić (30) u transferu 'teškom' dva milijuna eura iz Milana stigao u Bešiktaš. U Istanbulu su ga dočekali kao spasitelja, ali Rebić ni približno nije ispunio očekivanja.

Do sada je odigrao 20 utakmica, zabio je jedan gol uz pet asistencija. No, to nikako ne može zadovoljiti trenera Fernanda Santosa koji je sada, tvrde tako turski mediji, definitivno prekrižio nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Bešiktaš ga se pokušao riješiti, Rebić je ponuđen posljednjoj momčadi Serie A Salernitani, no taj je posao propao jer ima preveliku plaću, a na terenu ne pokazuje baš ništa.

'Bešiktaš će raskinuti ugovor s Rebićem, koji je uz velika očekivanja došao iz Milana na početku sezone. Trener Fernando Santos ga je otpisao zbog nedostatka volje na treningu', tvrde turski mediji.

A da je Rebić već odavno otpisan najbolje pokazuje situacija iz prošlog kola turskog prvenstva. Bešiktaš je gostovao kod Sivasspora, od 8. minute je gubio 1:0, a Rebić je do kraja ostao prikovan za klupu za pričuve. U međuvremenu je Santos u igru ubacio dva tinejdžera, priliku su dobili Arda Kilic (19) i 16-godišnji Mustafa Hekimoglu! A iskusni je Ante Rebić to poniženje morao promatrati iz 'prvog reda'.

'Za mene nema razlike između nekoga tko ima 16 i 35 godina. Igra onaj tko je dobar na treningu', pojasnio je nakon utakmice Fernando Santos izravno aludirajući na Antu Rebića kojem se najviše zamjera nezainteresiranost i 'tankiranje' na treninzima.

Situacija za Rebića se dodatno pogoršala jer turski mediji sad tvrde kako Bešiktaš najozbiljnije razmatra trenutni raskid ugovora s njim i to samo dan prije kraja zimskog prijelaznog roka u ligama Petice.

Standings provided by Sofascore