traži izlaz

Ante Rebić doživio novo poniženje u Bešiktašu; ovaj potez trenera sve govori!

20.02.2024 u 10:29

Bionic
Reading

Od prije je poznato kako je Ante Rebić prošlog ljeta, u transferu 'teškom' dva milijuna eura, iz AC Milana stigao u Bešiktaš kao zvučno pojačanje

Trebao je bivši Vatreni Ante Rebić biti veliko pojačanje, a sudeći po tome kako ga trenira trener Fernando Santos čini se kako je višak.

Dokaz tome je utakmica protiv predzadnjeg Konyaspora u kojem je Rebiću trener jasno dao do znanja da 'na njega ne računa.' Tako je doživio novo poniženje jer nije bio u sastavu protiv jedne od najlošijih momčadi lige.

Od prije je poznato - o čemu smo pisali - kako su prije njega priliku dobili Arda Kilic (19) i 16-godišnji Mustafa Hekimoglu! A iskusni je Ante Rebić to poniženje morao promatrati iz 'prvog reda'.

Odlazak iz Bešiktaša za Rebića je neminovan, ali postavlja se pitanje tko će uzeti igrača koji uopće ne igra?

Naime, zadnji puta je Rebić započeo utakmicu od prve minute još u prosincu derbiju s Fenerbahčeom (poraz 1:3).

Ove sezone u prvenstvu upisao je 15 nastupa od čega je samo tri puta počeo od prve minute, a podatak kako nije zabio niti jedan gol dovoljno govori kako nije pronašao svoje mjesto u momčadi.

No, ostaje dojam kako je Rebić 'obilježen' u trenutku kad ga je iz reprezentacije Hrvatske izbacio izbornik Zlatko Dalić i to zbog neprimjerenih komentara na društvenim mrežama.

Od tog trenutak ovaj stasiti nogometaš iz Imotskog nikako da proigra u kontinuitetu i pokuša se nametnuti izborniku, a sad mu je problem i pronaći klub u kojem mu trener vjeruje.

A uz to treba reći kako Rebić i jako dobro zarađuje te ga ugovor s Bešiktašem veže do ljeta 2025. godine. Prema Transfermarktu njegova vrijednost trenutačno iznosi 4,2 milijuna eura.

Od prije je poznato – tome su pisali turski mediji -da je Rebić odlučio vratiti se u Italiju. Bešiktaš ga tako ponudio posljednjoj momčadi Serie A Salernitani, ali taj je posao propao jer ima preveliku plaću.

Jedina dobra vijest za njega je da ima sigurnu plaću do ljeta 2025. godine, ali sudeći po zadnjoj utakmici jasno je i njemu kako što prije mora pronaći klub u kojem će igrati.

Standings provided by Sofascore