'NAŽALOST, NIJE DOBRO...'

Bivši Schumacherov šef otkrio uznemirujuće vijesti

04.02.2016 u 19:19

Bionic
Reading

Bivši šef Ferrarija, samim time i Michaela Schumachera, Luca di Montezemolo u četvrtak je za ugledni BBC komentirao zdravstveno stanje bivšeg sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1

Iako izjava Montezemola nije ni dugačka ni konkretna, pouzdana je.

'Imam vijesti i one nisu dobre', izjavio je Di Montezemolo, ali nije iznosio nikakve druge detalje odnosno na što se te njegove riječi odnose.

No ono što dodaje važnost njegovim riječima jest da glasnogovornica obitelji Sabine Kehm, na upit novinara BBC-a ovu izjavu nije htjela ni komentirati ali ni demantirati.

Prema tome, stanje Michaela Schumachera uistinu bi moglo biti pogoršano.

Podsjetimo, Michael Schumacher teško je ozlijedio glavu 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskom Meribelu. Dvije godine kasnije i dalje je nepoznato zdravstveno stanje u kojem se trenutačno nalazi.

Zdravstveno stanje sedmerostrukog F1 prvaka posljednjih tjedana ponovo je aktualna tema u medijima, što i nije čudno jer je upravo 29. prosinca prije dvije godine teško stradao i završio u induciranoj komi, a javnost nema jasne informacije o tome u kakvom se stanju sada nalazi.

Obitelj skriva istinu i tako će i nastaviti u budućnosti. Putem odvjetnika Felixa Damma poručili su javnosti da na to imaju pravo kako bi zaštitili Michaelovu privatnost. Informacije koje su ipak procurile kažu da Schumi ima limitiranu razinu svjesnosti, ne govori niti se može kretati, ali diše samostalno. No to nikad neće biti i službeno potvrđeno.

Schumacher ima sedam naslova prvaka, 91 pobjedu u Formuli 1 uz 68 pole pozicija, 77 najbržih krugova u utrci te 155 pobjedničkih postolja. Rekordi koje će biti jako teško oboriti. Nastupio je na 306 utrka, a u većini je briljirao na stazi i pokazivao talent kojim se malotko u povijesti automobilizma mogao pohvaliti.