ČUDE SE MAMIĆU

BBB: Cicu ne želimo, prodao se agresorima

21.05.2010 u 13:18

Bionic
Reading

Nakon još jednog javnog istupa Zdravka Mamića u kojem je izvršni dopredsjednik Dinama govorio o sotonama, rušenju Hrvatske, pozivu Cici Kranjčaru na klupu 'modrih', oglasio se jedan ogranak najodanijih navijača BBB-a

Udruga navijača Dinama u priopćenju je izrazila neslaganje s istupom Zdravka Mamića, ali je i protiv dolaska Zlatka Kranjčara.

Priopćenje donosimo u cijelosti

Udruga navijača Dinama oštro osuđuje najnoviji medijski istup izvršnog dopredsjednika NK Dinamo g. Zdravka Mamića, kao i njegov poziv g. Zlatku Kranjčaru da postane novi trener kluba.

Zgroženi smo činjenicom da bilo koji djelatnik ili član uprave NK Dinamo dovodi i jednog navijača Dinama u kontekst stvaranja Velike Srbije. Iako smo svjesni da su neki navijači svojim neprimjerenim ponašanjem zaslužili osudu javnosti, dovoditi njih te ostale navijače Dinama i prije svega pripadnike skupine Bad Blue Boys u takav kontekst je nešto čemu se od djelatnika najdražeg kluba u trenucima borbe za istinu i ljudska prava navijača nismo nadali.

Iako svojim djelovanjem Udruga navijača Dinama ni na koji način ne želi utjecati na rad kluba i uprave, ni pod kojim uvjetima ne možemo prihvatiti činjenicu da osoba koja je nekad bila legenda kluba i maskota Dinama, a nedavno se za šaku dolara prodala državi koja je bila jedan od agresora na našu domovinu, u bilo kojem kontekstu spominje kao mogući trener kluba, koji je oduvijek bio hrvatska svetinja.

U znak pijeteta prema poginulim navijačima u Domovinskom ratu to nikada nećemo prihvatiti. Stoga poručujemo kako smo na represiju, napade te razne ružne pridjeve odavno navikli i podsjećamo da smo iz svih borbi izašli kao pobjednici
, stoji u priopćenju Udruge navijača.