SMJENA U INTERU

Pala nova trenerska glava u Hrvatskoj

11.04.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Borimir Perković više nije trener Intera. Poraz od posljednje momčadi prvenstva Croatije ipak je bio previše, a novi strateg 'žutih' je Ilija Lončarević

U hrvatskom nogometu više ni nije vijest to da je neki prvoligaški trener dobio nogu. Samo pedantni statističari mogu znati koliko je već bilo trenerskih promjena u ovoj sezoni, a nova žrtva loših rezultata je Borimir Perković.

Zaprešićani su u subotu izgubili već upisane bodove od sesvetske Croatije te su trenutačno 12. sa 24 boda. Situacija je to koja jamči samo tešku borbu za ostanak.

Spasitelj prvoligaških ambicija Intera je Ilija Lončarević koji je u Zaprešiću već bio od 1990. do 1993. te je s klubom (tada se zvao Inker) osvojio prvi Hrvatski nogometni kup (1992).

'Jedni smo od rijetkih koji ispunjavamo sve obaveze prema igračima. Poručujem im da te plaće moraju zaraditi, a Inter plaća samo Prvu ligu. Morao sam reagirati jer protiv Croatije nije bila upitna igra, nego pristup nogometaša i njihovo ponašanje za koje nemam suvislo objašnjenje', rekao je direktor Intera Branko Laljak.