GODINU DANA NA KLUPI DINAMA

Jurčić: Respektiram osječku mladost

05.03.2010 u 15:24

Bionic
Reading

Uoči subotnjeg susreta s Osijekom, trener 'modrih' Krunoslav Jurčić obratio se novinarima i, tradicionalno, iznio svoja očekivanja od susreta, kao i stanje svoje momčadi

Zbog obveza igrača u reprezentaciji, Krunoslav Jurčić nije mogao sve provesti po planu.

'Ne volim baš tjedne poput ovoga, kada su igrači raspršeni jer ne možemo zajedno raditi. No, to je dio priče. Snašle su nas i te ozljede. Imali smo sreće na pripremama, svi su igrači u Zagreb došli bez ozljeda, ali eto, ipak Barbarić i Dodo nisu bili te sreće. Dodo će dulje izbivati, ali Barbarić je već u četvrtak i danas bio na treningu, tako da će biti na listi putnika za Osijek', opisao je situaciju Jurčić.

Novinare je zanimalo i hoće li Primorac konkurirati:

'Ukoliko Barbarić ipak otpadne, Primorac ulazi. Ozračje u momčadi je i dalje veoma dobro, no respektiram osječku mladost. Oni mogu iznenaditi svojom kvalitetom.'

Posljednji susret s Osijekom dinamovci su pobijedili s rezultatom od 5:0.

'Jako sam zadovoljan tim susretom, a ono što mi znači još više od samoga rezultata je igra. Tada smo imali odličnu igru i vjerujem da ćemo sutra to i ponoviti', završio je Jurčić.

Inače, Jurčić je u Dinamo došao uoči utakmice s Osijekom, a na sutrašnji dan, opet u ogledu s Osijekom, obilježit će godinu dana otkako je u Dinamu.