MIRNO NA POLJUDU

Vejić još nije otpisao Hajduk

27.12.2008 u 15:19

Bionic
Reading

U Hajduku, barem prividno, vlada zatišje. Pred buru ili ne, pokazat će se u danima koji slijede. Zasad se još ništa ne zna o mogućim novim licima u svlačionici splitskog prvoligaša

Ovih blagdanskih dana na Poljud je navratio tek direktor Fredi Fiorentini, no on je u zadnjih desetak godina ionako već gotovo inventar kluba.

'Radimo u tajnosti. Ako bude kakvih informacija, bit ćete na vrijeme obaviješteni', ponovio je uz neizbježan osmijeh Fiorentini rečenicu koju u zadnjih mjeseci čelnici Hajduka vrte poput pokvarene ploče.

Svi ostali su na godišnjem odmoru, trenira tek Nikola Kalinić koji želi što spremniji dočekati nastavak sezone. Dobar dio momčadi zaigrao je na humanitarnom turniru Čeitri kafića - Memorijal Dino Petrinović, jedinom za koji igrači Hajduka imaju dozvolu.

Zanimljivo je da je na turniru briljirao 19-godišnji Ivan Perišić, nekadašnji junior Hajduka koji je dobio nadimak 'Izgubljeni sin' jer je potpisao ugovor sa Sochauxom. Umjesto da postane novi Srna ili Rapajić, Perišić grije klupu francuskog prvoligaša i sanja povratak u 'bili' dres. Društvo mu je u pobjedničkoj momčadi Vanilla pravio Hrvoje Vejić, koji još uvijek visoko kotira na ljestvici potencijalnih pojačanja čelnika Hajduka. Kuloari bruje još uvijek o njegovom povratku, a Vejić nije ni otvorio ni zatvorio vrata Poljuda.

'Nisam potpisao novi ugovor i sve dok ne potpišem, sve su opcije otvorene. No isto tako mogu potvrditi da ni ja ni moj menadžer u zadnjih nekoliko dana nismo kontaktirali s čelnicima Hajduka', rekao je Vejić.