BOLAN PORAZ

Hrvoje Vejić priznao ono što ne želi čuti ni jedan navijač Bilih, komentirao je i suca

31.03.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Hajduk je pred punim Poljudom doživio poraz od Dinama (0:1), te se praktički osam kola prije kraja SuperSport Hrvatske nogometne lige oprostio od toliko iščekivanog naslova prvaka. Takvog je barem stava bivši Hajdukov kapetan Hrvoje Vejići, koji je zadnji u Hajduku imao čast podići pehar prvaka. Još tamo davne 2005. godine

Hrvoje Vejić u svojoj kolumni na dalmatinskom portalu bio je vrlo oštar, odnosno direktan i bez skrivanja je napisao sve što mu je na 'duši'.

Vjerujemo da se ni jednom Hajdukovom navijaču ovo neće dopasti. Naravno, kao ni Vejiću, koji je 2005. godine posljednji u Hajdukom dresu imao čast podići pehar za osvojeni naslov prvaka.

>> Matjaž Kek pogodio u srž Hajdukovog problema, ali i usporedio Rijeku i Dinamo

'Evo, završili smo još jedno prvenstvo, nismo uspjeli, ali ajmo odigrati do kraja pošteno, pa ćemo raditi završne račune, tko je što radio, a tko nije. Netko kaže čuda se događaju, Ivana Banfić i Merlin kažu čuda ne postoje, realno je da bi bilo čudo svih čuda da se Hajduk vrati u borbu za prvaka. Karoglan je najavljivao puno toga, hrabri Hajduk, igru u kojoj samo pobjeda igra, ali, sve je bilo kao i zadnjih mjeseci, sporo, jalovo, tromo, dosadno. Kratki opis Hajdukove igre u zadnje vrijeme. Šuplja priča, hrabrenje samog sebe i pumpanje optimizma navijača bez pokrića', dio je iz Vejićeve kolumne.

Osvrnuo se Vejić i na suđenje Nijemca Daniela Stanislawa Sieberta.

'Derbi je utakmica u kojoj je taktika najmanje bitna. Izađi i bori se... Na svom dijelu terena protiv svog protivnika izdominiraj. I to ako svaki od vas 11 napravi, bit će dobro. Igrao sam prvo protiv Hajduka, a nakon toga za Hajduka, koji nakon prvog sučevog zvižduka krene, baci se na glavu i juriša, i znali smo da će to ostaviti protivniku prostor za kontre, ali mi smo Hajduk, mi moramo tako. Danas je od toga ostalo ništa. Vratite Hajduk na tvorničke postavke, ovo nije to, jebemu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Moram se dotaknuti suca, prvi put su sudili stranci. I održali lekciju Pajačima, Bebecima, Pejinima i ostalima, tako se to radi. Jedna greška, nenamjerna, kriterij isti od prve do zadnje minute, divota kad se u 80. minuti zapitaš di je sudac. Onda se sjetimo naših likova i skužimo da osim 2-3 suca imamo amatere koji sude najveći rang.

Sažetak utakmice Hajduk - Dinamo 0:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nažalost, ne možemo se vaditi na suca, događa se da nas oštete, ali moramo, napokon, krenuti od sebe. Nije dobro. Imamo srijedu, ako ispadnemo iz kupa, a realno je, jer smo u banani, Udruga koja vlada Hajdukom, zapravo Nadzorni odbor, mora poduzeti korake, ili mijenjati sve, ili ostaviti ove ljude da vode klub, ali ne možemo čekati s tim odlukama, jer će se i iduće godine igrati nogomet, unatoč tome što je ova uprava rekla da igra 'all in'.

Što je sve Hrvoje Vejić još napisao, pročitajte OVDJE.