SVE JE SPOMENUO

Bivši kapetan Hajduka vrlo je sarkastičan, a možda i čelnici Bilih shvate njegovu poruku

08.04.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Nakon 17 kola prvog dijela sezone, u kojima je Hajduk stekao i šest bodova prednosti pred Rijekom, nastavak SuperSport HNL-a bio je razočaravajuć za Hajdukove navijače koji još od 2005. godine čekaju naslov prvaka

Hajduk je sredinom prosinca imao 41 bod, Rijeka (s utakmicom manje) 35, a Dinamo (s dvije utakmice manje) 34 boda. Na Poljudu su već maštalo o naslovu prvaka, a euforiju je dodatno pojačao i poraz Modrih u odgođenoj utakmici protiv Lokomotive. Pri tom je 19. siječnja još i Ivan Perišić stavio potpis na ugovor s Bilima, te je sve izgledalo idilično.

No, u deset prvenstvenih utakmica, Hajduk je upisao čak četiri poraza i dva remija (uz četiri pobjede). S time da je negativan niz (uz poraz od Dinama u Kupu) sada već četiri utakmice. I jasno je da se raspoloženje dijametralno promijenilo.

Vrlo izravan u svom komentaru, baš na tu temu bio je Hrvoje Vejić, bivši kapetan Bilih, ujedno i posljednji koji je imao čast držati pehar prvaka u rukama. On se u kolumni za Dalmatinski portal, osvrnuo na nedjeljni poraz 1:0 od Rijeke na Rujevici.

Trenutno imam osjećaj da smo izgubili od svakoga, jesmo li mi ikoga dobili? Ali to je super, kad se navikneš na poraze, sve ti je lako. Drugo poluvrijeme Karoglan mijenja, pokušava sve šta može, vidimo i Trajkovskog, i Brekala, i Perišića koji pokazuje svakim dodirom lopte da je klasa, ali gol odluke dolazi na drugoj strani u 70. minuti. Fruk asistira, Pašalić sjajno zabija.

Poslije gola sve akcije Hajduka imale su potpis Perišića, ali nažalost do izjednačenja nije došlo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sve smo riješili, sad je sve lakše, ova napetost borbe za naslov prvaka nas je ubijala. Da možemo ovoliko loše nismo vjerovali ni sami. Treba se od sutra okrenuti novoj sezoni, zaboraviti ovo što prije. Lažna nada najviše boli, a to je ono što smo dobili od predsjednika na vrhu, sportskog direktora koji se pokazao samo kao sjajan sprinter, do trenera i igrača. Kako bi rekao Richard, znači k......

Iskreno, ne nadam se više ničemu, samo želim vidit da Mr. Football stavi još jednom #bitcetogajos, pa da svi poludimo od ushićenja.

Šteta, mogla je ova sezona završiti puno bolje, da igrači nisu smjenjivali i postavljali trenere, trebao je svatko samo raditi svoj posao. Jednostavno je. Ali, je**ga.

Cijeli Vejićev komentar pročitajte OVDJE.

  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL
Sažetak utakmice Rijeka - Hajduk 1:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport