RJEŠENJE ZA LIJEVI BOK

Denis Glavina se vratio u Dinamo

07.07.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Denis Glavina, bivši junior Dinama, vraća se u Maksimirsku 128. Talentirani lijevi bočni sve je dogovorio s čelnicima hrvatskog prvaka i sljedeće sezone će, umjesto u Vorskli Poltavi, igrati u 'modrom' dresu

U Dinamo je stiglo novo pojačanje. No, ovaj put nije riječ o strancu, nego o domaćem dečku, 23-godišnjem Denisu Glavinu, bivšem igraču omladinskog pogona Međimurja, a kasnije Dinama. On će sljedeću sezonu igrati u zagrebačkom sastavu kao igrač na posudbi, s time da ga Dinamo kasnije može otkupiti.

Ovaj lijevi bočni nikada nije dobio priliku u Hrvatskoj, iako je bilo riječi o talentiranom igraču koji je igrao sa selekcije hrvatske reprezentacije do 17 i do 19 godina. U HNL-u za njega nije bilo mjesta, te je sreću potražio u Ukrajini, gdje igra već pet sezona. Bio je član kijevskog Dinama koji ga je posuđivao Vorsklu Poltavi, iz kojeg je došao u Dinamo, te Dnjipru.

Glavina je 2006. bio, po ocjenama ukrajinskih stručnjaka, najbolji mladi igrač lige. Nakon pet godina izbivanja, u Maksimiru su se sjetili dečka kojeg su odbacili, a on bi sada trebao biti rješenje trenera Krunoslava Jurčića za lijevi bok.

Iz Dinama su izvijestili da dovođenjem Glavine završava njihova potraga za pojačanjima.