TOLJA VS. HOUDEK

Sudar glazbenih titana u 'Zvijezde pjevaju'

30.04.2010 u 12:52

Bionic
Reading

Finalisti showa 'Zvijezda pjevaju' ove subote probat će dati sve od sebe i zaraditi naklonost gledatelja. Dogodit će se pravi sukob titana Marka Tolje i Jacquesa Houdeka

Marku Tolji pošlo je za rukom da u istom mjesecu doživi dva velika uspjeha, pjevao je s Oliverom Dragojevićem, a u subotu će odraditi finale showa 'Zvijezde pjevaju'.

'I Tamara i ja mislili smo da je polufinale nekakav naš krajnji domet i bilo nam je sasvim u redu da u toj emisiji ispadnemo. A onda su voditelji pročitali naša imena, rekli da nas dvoje ostajemo u finalu, a mi se nismo stigli ni veseliti jer nas je ta vijest prilično iznenadila', rekao je Marko za Jutarnji list, dodavši da ga je s Oliverom obuzela veća trema.

'S Oliverom me bilo više strah. Imam veliko poštovanje prema njemu, on je moj najveći pjevački uzor, a meni je bila velika čast kad me pozvao da s njim nastupim u londonskom Royal Albert Hallu. Inače, kad pjevam, nemam tremu jer sam siguran u to što radim. Ali trema me ipak obuzela uoči nastupa s Oliverom. No on mi je uoči koncerta namignuo i trema me prošla', rekao je Tolja za Jutarnji list.

Ana Vilenica se također svih ovih emisija borila s tremom.

'Uglavnom sam se borila bezuspješno. Pričala sam s tremom, svađala sam se s njom, duboko sam disala, onda sam se pravila da je nema, misleći da će otići', izjavila je simpatična glumica. Vilenica je dobila kompliment žirija da je napredovala od špice za 'Dolinu sunca'.

'Iz emisije u emisiju sve se više oslobađam. Svjesna sam svojih vokalnih sposobnosti, ja sigurno neću objaviti svoj CD, ali drago mi je da napredujem. Volim pjevanje, a ovo znanje može mi koristiti i u glumačkom poslu', smatra ona.