TKO JE SLJEDEĆI?

Meštar ispao - prava bitka počinje

02.04.2010 u 14:52

Bionic
Reading

Pred nama je četvrta emisija četvrte sezone showa HTV-a 'Zvijezde pjevaju'. Tko će ispasti ove subote, a tko će biti najbolji, najveće je pitanje nakon što su prošle subote ispali Davor Meštrović i Žanamari Lalić

Nakon što je prošle subote hrvatska nacija ostala bez svog idola Davora Meštrovića Meštra, koji je ispao unatoč najboljoj dosadašnjoj izvedbi, sudbina showa postala je upitna. Šalu na stranu. U showu je ostalo još šest parova: Ana Vilenica i Jacques Houdek Tamara Loos i Marko Tolja, Ines Bojanić i Giuliano, Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac Viktor Drago i Natali Dizdar, te Mare Milin i Đani Stipaničev koji su prošle subote oduševili i žiri i publiku.

Ispadanje Željka Pervana i Maje Blagdan već u prvoj emisiji mnoge je doista neugodno iznenadio, što zbog sasvim finog pjevanja koje je pokazao Pervan, a što zbog njegova smisla za humor, no izgleda da mu ništa od toga nije pomoglo. Pervan je zato ovoga tjedna nastupio u trash showu Miroslava Škore 'Država, selo, grad' nepotrebno pokazujući i dokazujući svojim pjevanjem da nije zaslužio ispadanje već u drugoj emisiji. Budući da je Katja Kušec prošle sezone branila boje HTV-a, njezinu je ulogu preuzeo Meštrović, no njegov je ostanak u showu prekinut prošle subote. I tko nam je ostao?


Mare Milin i Đani Stipaničev prošle su subote pokazali da itekako treba računati na njihov put prema finalu, kao uostalom i Tamara Loos i Marko Tolja koji su sve bolji i boli. Boris Mirković je uz Ivanu Husar Mlinac od prve emisije najveći favorit, a Natali Dizdar u četvrtoj je sezoni dobila nezahvalnog učenika Viktora Dragu koji se konstantno bori s tremom i ne pokazuje baš prevelik napredak. Tu su i šarmantna i raspjevana Ines Bojanić koja se s Giulianom penje prema vrhu, kao uostalom i Ana Vilenica sa Jacquesom Houdekom.

Kako stvari sada stoje, prema našim procjenama, najviše šanse za ispadanje imaju Viktor Drago i Natali Dizdar, no do samog nastupa ne može se znati tko će falšati i koga će najviše pojesti trema. Ove subote, 3. travnja, saznat ćemo tko se najmanje dopao gledateljima i koga je žiri ocijenio najslabijim  ocjenama.