TV TRI GODINE LJUBAVI

Kike: 'Nikolina je prva žena koja nema minusa!'

Jutro na farmi su obilježile emocije. I dok se Ella jadala curama o odnosu s farmerima, Kristijan Curavić je dečkima priznao da je lud za svojom djevojkom Nikolinom Pišek jer je ona prva žena u njegovom životu koja nema minusa

Čini se da ni tri godine nisu bile dovoljne da se promijene Curavićevi osjećaji prema djevojci Nikolini. Iako je priču o muško-ženskim odnosima započeo neslanim šalama i vicevima, vrlo brzo je prešao na ozbiljnu emotivnu ispovijed.

Ne mareći za eventualne komentare, Josipu, Kikiju i Ivi ispričao je da u njihovoj trogodišnjoj vezi nije prošao jedan dan da se nisu čuli. 'Ja sam već počeo ludjeti za svojom djevojkom. Nikad nije prošao dan da nisam pričao barem telefonom s Nikolinom. Nikad u tri godine', priznao je Kike.

Također je ustvrdio da bi si radije ispucao metak u glavu, nego nešto napravio iza njenih leđa. 'To je prva žena u mojem životu koja nema minusa', rekao je. I dok su cimeri bili prilično iznenađeni njegovom ispovijedi, Kike je objasnio da tako vidi vezu – bez varanja. A ako ljubav nestane, onda odmah treba prekinuti vezu.

Čini se da ni drugi farmeri nisu manji romantičari. Ivo je ispričao da je na turneje nosio ženine džempere koje bi oblačio na jastuk, da osjeti njezin miris.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više