Iskreno

Baby Lasagna: 'Svi su mi davali savjete, od Mrleta do moje babe'

25.04.2024 u 19:08

Bionic
Reading

Iza našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu su odrađeni nastupi po Europi, brojne probe, promotivne aktivnosti, korekcija kostima u kojem će nastupati, a netom prije nego otputuje u Švedsku odradio je gostovanje na HTV-u

Baby Lasagna je odradio predeurovizijske partyje na kojem su ga odlično dočekali i prihvatili. Priznao je da pred nastup u Švedskoj 'trema postoji, ali ne boji se treme, nego ima strah od letenja'.

Otkrio je da je dobio i brojne savjete. 'Od Mrleta do moje babe, svi su mi davali savjete. Neki su prišli sami, a neke sam pitao, recimo Mrleta koji mi je rekao da uzmem puno odjeće. Zato sam i uzeo tri kofera. S njim sam se čuo dosta. A baba, draga je, kazala je da moram jesti puno', ispričao je glazbenik u emisiji 'Kod nas doma'.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Od pobjede na Dori se, kazao je, malo udebljao. Prije je, kaže, bio isklesan jer je išao u teretanu i pazio na prehranu, a sada ima manje vremena za truditi se jer mentalnu snagu usmjerava na druge stvari. Djevojku Elizabetu sluša oko svega.

'Da je ona rekla da je 'Rim Tim Tagi Dim' loša pjesma, ja je ne bih nikad izdao. Ona je Lasagna u Baby Lasagni, istaknuo je. Priznao je da njegova djevojka vjerojatno i pjeva bolje od njega. Pričao je i o promjeni imidža. 'Što se tiče kose, ova boja se dogodila kao slučajnost. Htio sam plavu, ali frizerka je očito stavila nečega previše i na kraj su u Amsterdamu svi govorili da je predivna. Vjerojatno će kosa ostati ovakva, ali možda ćemo još nešto testirati što se nije vidjelo', kazao je.

S BENDOM MANNTRA

Kopali smo po fotkama iz prošlosti i iznenadili se - Baby Lasagna već je nastupao na Dori

Pogledaj galeriju

Pričao je o snimanju za poznati modni časopis. 'Uvijek se osjećam neugodno, pitam se zašto to radim, to nisam ja. Ali, na kraju kad izađe bude simpatično i fora. Uvijek kad imam ta modna snimanja osjećam se kao da ja tamo ne pripadam, rekao je Baby Lasagna. Rekao je da najviše voli snimanja uz djevojku Elizabetu jer se osjeća 'kao doma'.

dobra atmosfera

Nazdravili za dobar nastup: Ovako je Švedska ispratila Baby Lasagnu na Eurosong

Pogledaj galeriju

Nedavno je cijela Hrvatska zaplesala na 'Rim Tim Tagi Dim'. 'Dok nisam vidio spot, imao sam cijelo vrijeme osjećaj radim ovo za sebe i par ljudi, ali kad sam vidio da cijela Hrvatska pleše, dogodio se zaokret jer ovo više nije za mene nego za sve ljude. Sada sam motiviraniji, želim dati sve od sebe, ne želim razočarati ljude. Moj tata je najbolje rekao: 'Marko je izrastao u dobrog dečka, ali nemojmo pretjerivati, nitko nije savršen'. To je rekao za medije, meni je to pohvala, zaključio je umaški glazbenik.

@hrvatska_radiotelevizija Hrvatska pleše Rim Tim Tagi Dim @The Baby Lasagna Official @Eurovision Koreografiju za refren koju pleše cijela Hrvatska osmislila je Tiha Bogdanović Veliko hvala svima koji su se pridružili UMAG - Umaške mažoretkinje - Udruga Gaia Umag - Umago - Plesni studio Blue Dream ZT "F.Tomizza" Umag - Cheerleading klub TOP STARS - Plesni centar Carlotta Grisi Umag - Plesni centar Palladium iz Umaga - Učilište za treću životnu dob Umag - Zvjezdice 50+ - Folklorno društvo Umag - Plesni studio Saltatrix iz Pule ZADAR - Plesna udruga Gesta - Studio B - U pokretu In Flux SPLIT - Talent Studio M - Cheerleading klub Noa - Cheerleading klub Sedmi vjetar - T dance - CROWD CONTROL ZAGREB - Plesni punktovi Zagreb - Plesni klub Point, Samobor - Cheerleading klub Zagi - Cheerleading klub Zagreb - Cheerleading klub Lana, Sesvete - Zagrebacke mazoretkinje - Feral Tango - Universe Dance Crew OSIJEK - Plesni studio Illusion - Plesni studio Midal - Plesni studio Wings - Plesni studio Independance Sudjelovali su još: MUP RH i Policijska akademija MUP RH HNK Zagreb i Balet HNK Zagreb Vatrogasna postaja Zagreb Hrvatska Pošta Identalia Aeromix Poreč Plesna grupa Flame iz Rijeke Folklorni ansambl Linđo Udruga Nepalaca u Hrvatskoj NP Plitvička jezera TZ grada Paga TZ Povljane TZ Šibensko kninske županije TZ grada Zadra TZ Osječko-baranjske županije TZ Krapinsko-zagorske županije Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 iz Poreča #babylasagna #eurovision #eurovision2024 #escmalmo #esc2024 #rimtimtagidim ♬ original sound - HRT