TV VIŠE GA NE VOLI

Simona: 'Nije mi se dalo seksati s Antom i po deset dana'

Simona je priznala da je prevarila Antu, ali mu je to iskreno rekla. Također se požalila da je on 'odlazio na kurve kada mu ne bi dala deset dana'

U petom nastavku reality showa Gotovčevi skandalozni par posjetio je bračnog savjetnika kako bi konačno završili stresni razvod braka. Čini se kako Ante još uvijek nije svjestan da je povrijedio suprugu te ne zna kako bi je vratio natrag. U žaru svađe pale su teške riječi, a Simona je priznala da je i ona varala supruga.

'Da, nisam bio vjeran Simoni, ali varala je i ona mene. Ne želim više imati posla s gospođom Simonom Gotovac i skidam prsten javno, ne bacam ga kao neki gospodin, ali ja s gospođom završavam brak', rekao je uzrujani Ante, koji nije imao argumenata u svađi sa Simonom te joj je stalno nabijao na nos kako je kod njega lagodno živjela.

'Kad sam zgriješila, ja sam mu to rekla, a nisam muljala poput njega. Kao svakoj ženi nekad se ni meni nije dalo seksati, a kad mu ne bih dala deset dana, prijetio bi mi da će ići na kurve. Tad bih bila luda, gledala u mobitel i slično', rekla je Simke te dodala kako joj je najgore od svega bilo to što je njihove svađe morala slušati kći Gabrijela.

Ante je u nastavku emisije pokazao da zaista nema srca te je u studio pozvao djevojke poput voditeljice 'Golih vijesti' Sabine Čedić i slovenske starlete Urške Čepin, kako bi pokazao da on može i bez Simke. Došao je na ideju da omogući i drugim djevojkama da zapjevaju u Simon productionu. 'Ne želim stvoriti novu Simonu, nego pronaći adekvatnu zamjenu', komentirao je Ante audiciju u studiju.

Dok je Ante tražio novi izvor zarade, Simona je otišla sa svojom obitelji u lunapark gdje se zabavljala njezna kći Gabrijela. Pri kraju emisije Ante je Simonu pokušao potkupiti novim Mercedesom te joj rekao da izabere želi li karijeru, njega, auto i Gabrijelu, ili ostaje pri svojoj odluci, no ona je konačno odlučila da joj ništa njegovo ne treba jer ga 'više ne voli'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više