RINA I DEPILACIJA

Obrijala je 'malu' pa strahuje od prehlade međunožja

12.12.2008 u 17:00

Bionic
Reading

Nemogućnost odlaska na depilaciju voskom, našoj Blondi predstavlja životno važan problem. Kukala je i kukala, a na kraju se ipak prihvatila žileta

Curama je depiliranje u kući vrlo osjetljiva tema. To zahtijeva vještinu skrivanja ispod ručnika, obavljanja te radnje na najdiskretniji mogući način, ali i neka uskraćivanja. Tako je Rini uskraćena brazilska depilacija voskom, nešto o čemu je ona ovisna. To nije jedina stvar koja joj jako nedostaje - tu su frizeraj, manikura, lijepe krpice i slično, sve čemu se Blonda veseli u vanjskome svijetu.

Nakon što je uvidjela da nema šale s njezinim 'bushem', jer je s Mrkvicom ipak u jednom intimnom odnosu, odlučila je riješiti taj problem žiletom. Osim što je to sada 'nadražuje', njezinoj 'maloj' je i hladno pa se Rina ne želi kupati u bazenu da se mala ne bi prehladila. Ornela je na tu izjavu doslovce preokrenula očima i rekla da ona jednostavno ne može slušati takve gluposti.

I dok njezin Ljubić dane provodi vozeći se jezercem, čak je njihovu čamcu uspio izraditi i jedro, Rina svoje posljednje dane u Tajlandu provodi sunčajući se i plešući na svoj omiljeni latino-house i brinući se za svoje međunožje u svakom smislu.