VIDJELICA SABINA

Silikonska ljepotica zna tko će pobijediti

12.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Ususret večerašnjem, i to posljednjem ispadanju te skorašnjem finalu ovosezonskog Big Brothera, stanari ne prestaju sa svojim teorijama tko će ispasti i tko bi mogao pobijediti

Sabina je za današnjim doručkom ponovno uspjela nasmijati svoje cimere. Mažući maslac na tost, plavuša je izjavila da će ove godine milijun kuna odnijeti Saša, jer je ona tako sanjala. U njezinu snu svi preostali stanari bili su zatvoreni u jednoj sobi gdje su mogli i sami za sebe glasovati. Zatim je nju Bigi pozvao i rekao joj da će pobijediti Saša koji je skupio najviše glasova.

Po nekakvoj frojdovskoj teoriji i po logici Sabinina sna, glasove je Saša vjerojatno pribavio sam sebi pa bi to značilo da Sabina zapravo misli kako je upravo njemu najviše stalo do novca te bi u takvom scenariju marljivo vrtio na telefonu svoj broj.

Stanare je Sabinin san nasmijao, a sam je Saša kasnije komentirao da ako je tako, barem neće više živjeti iza kontejnera, aludirajući na to što je prljavac. Rina je počela razgovor o tome tko će večeras ispasti pa je izjavila: 'Ako Ljubić i ja danas odemo iz kuće, slobodno pojedite naše preostale konzerve tune!' To je jako nasmijalo Krešu koji zna da to uopće ni nisu njezine konzerve, ali ona voli sa svojim Ljubićem dijeliti svu imovinu, a pogotovo onu stečenu u vezi.

Kasnije su Ornela i Rina započele razgovor o tome tko bi uistinu mogao pobijediti. Rina misli da Krešo i Ljubić imaju iste šanse, ali se Orni s time ne slaže. Ornela smatra da je Krešo vani jak i da ima velike šanse za pobjedu. Za kraj priče, upravo je na Sašinu ruku ptičica ispustila izmet pa su svi kroz smijeh zaključili da bi pobjednik stvarno mogao biti on.