SUDAR TITANA

Tko je zgodniji, Bali-beg ili Boran-aga?

04.01.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana krenula je nova serija na Novoj TV. Ako ste je pogledali, sigurno vam je za oko zapeo jedan aga

Mehmet Akif Alakurt je model i glumac rođen 23. srpnja 1979. u Istanbulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela.

Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak. U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš.

Šarmantni Mehmet je visok 190 centimetara. Glumac u popularnoj seriji 'Sila' tumači vladara plemena Boran-agu koji ulazi u brak sa Silom (Cansu Dere). Serija je u Turskoj bila popularnija od 'Asi' koja se prikazivala u isto vrijeme, a snimala se u gradu na jugoistoku Turske, Mardinu, koji je poznat po arapskoj kulturi.

Visoki Mehmet odmah je osvojio gledateljice širom svijeta, pa tako i kod nas, što je pomalo ugrozilo tron Bali-bega, vrhunskog ratnika i vjernog Sulejmanova slugu kojeg glumi Burak Özçivit, bivši turski model i maneken koji je u kratkom roku osvojio i naše gledateljice.

Iako je ove godine punio novinske stupce zbog navoda da je homoseksualac, Burak ih je demantirao izjavom da je ove jeseni zaprosio svoju djevojku Ceylan Capu, kći poznate i vrlo imućne turske modne dizajnerice. Mediji već nagađaju da je njihovo vjenčanje zakazano za siječanj 2013, kao i da će Burak sudbonosno 'da' izreći u Bali-begovu ratničkom kostimu umjesto u smokingu.

Burak je rođen 24. prosinca 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Završio je Fakultet likovnih umjetnosti. Izabran je za najboljeg turskog modela 2005. godine i to mu je bilo samo početni korak u obećavajućoj karijeri.

Morate nam pomoći i izabrati tko je ipak zgodniji, visoki Boran-aga ili brkati Bali-beg?