TV BLONDA FURIOSA

Rina neće Marku samo tako oprostiti...

  • Autor: tportal
  • 6.12.2008 17:20:07
  • 6.12.2008 17:00:00

Iako je zavođenje bio Markov zadatak, Rinin je ego ipak previše povrijeđen da bi prešla preko toga

'Od jučerašnje muke sam dobila stvari', prvo je što je Rina ujutro nakon ustajanja podijelila s ukućanima. 'Nemoj bježati od mene, monkeyface, jer ćeš prozore prati odmah', krenuo je napad na jadnog Marka. Kad ga je pitala je li čuo što mu je rekla, Marko joj je odbrusio da je zaboravio. To je Rinu dodatno razjarilo, pa mu je zaprijetila da će reći Bigiju da 'mu da tabletice'.
'Ti si ovdje najljigaviji tip, svima ideš na k..., i to od početka', vrištala je uz komentar da je njemu na pameti samo milijun kuna koje ionako neće osvojiti. Marko je tijekom cijele Rinine deračine dolijevao ulje na vatru govoreći joj - u maniri lažnog zavođenja - da je najljepša, da ima divnu kosu, da je ona najbolja žena na svijetu i slično.

 'Slušaj, đubre, nećeš me tako isprovocirati', govorila je, iako joj to baš nitko nije povjerovao. U jednom je trenutku pokušala umiješati i ostale stanare, iako ju je Ornela molila da ne viče od ranog jutra i da ih ne miješa u svoju svađu. 'Prestani, Rina, biti će udaraca', zaprijetila joj je temperamentna Splićanka.

Marko se pokorio Rininoj naredbi i oprao je prozore, doduše uz Sašinu 'ilegalnu' pomoć, pa mu je gazdarica rekla da postoji način da joj se iskupi. On se na to pravio da je ne čuje pjevajući na sav glas neke blesave pjesmice, tako je otvoreno ignorirajući. 'Jel ti mene j.... čuješ?!' urlala je bespomoćno.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više