TV POSVAĐALE SE ZBOG STJEPANA

Iva spavala u sjeniku, a Nikolina u kući

Devet je epizoda 'Ljubav je na selu' prohujalo znatno brže nego što se itko od uključenih nadao, a dečki su sada na mukama koga će povesti na romantično putovanje

U desetoj epizodi koja se emitira 25. ožujka - cijela se priča svodi na jedno – konačno je došlo vrijeme da svaki od naših farmera izabere po jednu djevojku koja će mu se pridružiti na romantičnom putovanju. Naravno, na tom će se putovanju parovi imati prilike još bolje upoznati te možda i započeti nešto romantičnije.

Napetost koja se osjećala u zraku najteže su, logično, podnijeli oni koji su odluke morali donijeti. Tako su se djevojke na Stjepanovoj farmi toliko posvađale da je Iva spavala u sjeniku, a Nikolina u kući.

Kako ne bi morale razmišljati o oproštaju, Mate je svoje djevojke zaposlio u polju lavande. Tomislav, kao pravi sin, ponovno traži majku za savjet oko odabira djevojke. Najpoznatiji 'brko' ove sezone provezao je djevojke kočijom kroz prekrasan krajolik Like. Jutro na farmi najmlađeg kandidata započinje trač partijom. Djevojkama se jako svidjelo kod Ivana te ne žele napustiti selo i otići kući. Kako bi se svi riješili  napetosti, Ivan je djevojke odveo na farmu konja.

Neki momci su upitali susjeda za savjet, drugi majku, a nekima se pridružila Marijana kako bi pomogla u odabiru djevojke. Sada se čeka još samo ljubav – pa neka požuri! Ljubavne odluke pogledajte u nedjelju u 22 sata na RTL Televiziji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više