KRITIKE I PRIMJEDBE

Nemešu nedostaje izazova, Soraja se isto buni

06.06.2011 u 21:49

Bionic
Reading

U novom tjednom zadatku 'Balkan song contest 2', ukućani će pokazati pjevačko umijeće, a najbolji izvođači dobit će izravan ulazak u finale. I iako su svi zadovoljni zadatkom, nisu baš najsretniji s parovima u kojima ih vidi Big Brother, a nezadovoljstvo su izrazili i izborom pjesama

Nemeš je dobio priliku da otpjeva svoju pjesmu 'Znam taj smešak', no nije zadovoljan izborom Velikog Brata jer smatra da je mogao dobiti i veći izazov, a ne da svoju pjesmu pjeva ponovno.

Razočarana je i Soraja, i to najprije zbog partnera koji joj je dodijeljen, jer Brendon, po njezinu mišljenju, i nema baš neki glas, a nije zadovoljna ni pjesmom 'Born this way', Lady Gage koju nije ni čula.

Nirmal je pak treći nezadovoljnik koji smatra da njihova pjesma ima previše vulgarnosti, ali on će svakako s velikim zadovoljstvom prezentirati. Stanari će imati i pouku iz pjevanja što će im svakako koristiti da pokažu svoje glasovne mogućnosti.

Dueti koje je Big Brother spario su Antonia i Marijana, drugi nesuđeni 'kumovi' Nemeš i Bojana, zatim Horvat i Duško, Brendon i Soraja, i jedini trio Nikola, Lester i Nirmal.

Svi stanari će se, vjerujemo, truditi u ovom zadatku, jer nije samo u pitanju luksuzni budžet, već i ulazak u finale. Bit će zanimljivo čuti kako neki kandidati pjevaju na engleskom jeziku.

Brendon priča engleski