TV MEĐIMURAC OTIŠAO IZ SHOWA

Ljubo sretan što nije ispao kad se kuhao buncek

U stres-testu kandidati su morali otvoriti 50 kamenica u 10 minuta, a Ljubo Matulin imao je najlošiji rezultat

Šime, Matija, Vedran i Ljubo sinoć su se za ostanak u Masterchefu borili otvaranjem kamenica. Kao gubitnički tim u gastroduelu morali su pristupiti stres-testu u kojem im je zadatak bio otvoriti 50 paških kamenica u deset minuta.

Borba do krvi

'Sto posto ću se boriti da ostanem', rekao je Ljubo prije no što se prvi put u životu primio otvaranja kamenica. Unatoč trudu i borbi do krvi jer se nekoliko puta i porezao otvarajući kamenice, Ljubo nije uspio nadmašiti rezultat svojih suparnika te se vratio kući u Donji Vidovec.

'Do sada nisam imao nijednu posjeklinu, ovo mi je prva rana, stvarno znak da ne znam raditi s njima. Kamenice ću kušati još koji put, ali meni po okusu nisu bog zna kaj', zaključio je simpatični 42-godišnji zaštitar koji se od kuhače ne odvaja od svoje 13 godine. Dug staž uz štednjak osjetio se na svakom tanjuru koji je servirao žiriju jer bi rijetko kad pronašli zamjerku njegovim specijalitetima.

'Žao mi je što idem, pao sam na bezveznom zadatku, nisam pao na kuhanju. Da sam ispao slučajno kada smo spremali buncek, ne bih se više mogao pojaviti u svom Međimurju', kroz smijeh govori Ljubo. Kao jedan od dražih trenutaka u gastroshowu Nove TV istaknuo je dvoboj sa suprugom Toma Gretića Priskom.

San – mali restoran

San mu je otvoriti mali restoran u kojem bi se, uz njegov specijalitet 'dravska riba na međimurski', sigurno posluživala i jela iz kineske kuhinje, koja su mu jako draga.U showu je sada ostalo samo sedam kandidata, a neke od njih Ljubo je ocijenio ovako: 'Šime previše komplicira dok kuha, kao i Davor. Robert kuha odlično, kao i Vedran.'

Čim se vratio kući, otišao je frizeru da mu obrije zulufe koje je puštao posljednjih tjedana. Zakleo se, naime, da će ih puštati sve dok ga ne izbace.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više