TV BB ZAVODNICI

Nemeš se boji da će mu Brendon preoteti Marijanu?

  • Autor: tportal.hr
  • 2.5.2011 16:18:30
  • 2.5.2011 15:15:53

U jazbini Žene Lavice u kojoj se nalaze muškarci BB kuće započele su male razmirice. Tako novi stanar Vladimir prijeti da će Branislava, poznatijeg kao Berndona, buditi nogama

Dok je Brendon nije prisutan, zavodnik Nemeš, koji je možda upravo Brendona prepoznao kako konkurenciju, predlaže da se malo našale s njime. Nirmal se nadovezao te izjavio da mu smeta što Brendon obuven hoda po posteljini, a čak i novi stanar Vladimir ima prigovor te priznaje da su se on i Brendon posvađali samo tri minute nakon upoznavanja.

Vladimir ostalim stanarima u busu kaže da Brendona smatra dobrom osobom, ali misli da pravi budalu od sebe. Brendon pak smatra da će mu teško pasti spavanje u jazbini jer nikad nije spavao u vreći, zagušljivo mu je i prljavo.

Međutim, poput pravoga muškarca, prihvaća to kao izazov i zanimljivu situaciju. Za vrijeme razgovora u busu Nirmal komentira da Nemeš neprestano procjenjuje i pogledava Brendona, a Vladimir kaže da je to možda samo prvi dojam. Možda se Nemeš boji da mu je upravo Brendon konkurencija te da bi mu mogao preoteti titulu zavodnika kuće, a možda i Marijaninu naklonost.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više