BIG BROTHER ELIMINACIJE

Zbog tračanja iz kuće je izbačena Dragana

17.04.2011 u 23:21

Bionic
Reading

Zbog kukanja i ogovaranja, svi ukućani odlučili su najveći broj glasova dodijeliti atraktivnoj brineti, koja je priznala da nije uspjela naći blisku osobu tijekom boravka u kući

Veliki Brat najavio je mnoga iznenađenja, a najveće je bilo ono da 'otpad ide na otpad' te da svi stanari odsad pa do kraja showa žive zajedno u kući. Presjek prošle emisije donio je par zanimljivosti: Nemeš je imao vatreni obračun s Emom oko kuhinjskih poslova, u svađi ju je nazvao malom svinjom, Soraja se iz očaja što boravi na otpadu – rasplakala, a Draganu su ukućani otpada gledali kako ih ogovara. Marijana je priznala da ne zna hoće li se nakon sudjelovanja u showu vratiti mužu. 'Pričekat ćemo da sve završi, ali bojim se da ništa od toga', objasnila je. Zaplakala je dok je u ispovjedaonici gledala nove slike kćerke. Nemeš nije dobro podnio njezine izljeve emocija, već je nervozno šetao ozbiljna i tužna izraza lica, a zatim se i osamio nakon prijenosa.

U studiju se pojavila Horvatova sestra Petra: 'Horvat je isti kao i doma, nama je najvažnije da nema neke velike glume. Doma su komentari jako pozitivni, oduševio je ljude. Na njemu se točno vidi kad mu se netko sviđa ili ne sviđa', tvrdi njegova sestra. 'Imamo dojam da je nešto puklo u njegovom odnosu s Draganom?' upitala je Antonija Blaće, a Horvatova sestra je potvrdila da se razočarao u nju budući da nikako nisu našli zajednički jezik.

Nominirani za ispadanje bili su Dragana, Ema i Nemeš, koji su pokunjeno zauzeli svoja mjesta na 'vrućim stolicama'. Marijana je svoja dva boda za izlazak iz kuće dala Dragani jer je primijetila da se stalno žali, Emi je dala jedan bod jer zna brzo naživcirati ljude.

Radiša je dva boda udijelio Nemešu budući da se, kaže, 'bez ženski ništa ne može odigrati', pa ni boravak u kući Velikog Brata. 'Obje su dobre i lijepe, ali Dragani dajem jedan bod', objasnio je te dodao kako je human u srcu. Tamara se odlučila dva boda dati Emi. Nekad zna biti naporna i razmažena, bio je njen argument. Nemeš joj je draži pa je jedan bod dala Dragani. Lester je svoja dva boda dodijelio Dragani jer je povučena, tiha i mirna, a jedan bod dobila je Ema, koja ga je na početku malo iritirala. Bojana je bila kratka i jasna. Dva boda išla su Dragani od koje je očekivala više iskrenih osmijeha, a nije očekivala da čuje i doživi neke stvari koje su je izbacile iz takta, a jedan bod ponovno je zaradila Ema, priznavši da je to samo zato što je Nemeš treći nominirani. Slavica je isto postupila: dva boda za Draganu kojoj je prigovorila stvaranje zategnute situacije među ukućanima drugog tima, a Ema je dobila jedan –jer ne zna kad treba stati. Nirmal je Dragani zamjerio sujetu, mnogo kompleksa i tračanje pa je dobila i od njega dva boda, ostatak mu je bio nezgodan, ali jedan bod je dao Nemešu 'zbog nezgodnih reakcija, iako je super dečko'. Zatim je s nominacijama nastavila ekipa s otpada. Prvi je bio Duško, koji je Dragani dao dva boda iako voli da ljepotice budu u njegovoj blizini, međutim Marijani je prenijela netočne informacije pa ga je to zasmetalo. 'Dragana je lijepa, ali jako je glupa i lijena', zaključio je. Ovom prilikom dao je Emi jedan bod kako bi vratio što mu je na početku dala jedan bod za ispadanje. Soraja se priključila općem mišljenju, Dragana ju je zasmetala jer je donijela najviše negativne energije, a jedan bod po njoj je zaradio Nemeš, koji se nije dovoljno borio za njihovu ekipu u areni.

Nominirani Nemeš, Ema i Dragana zajedno su u ispovjedaonici raspodijelili svoje glasove: Dragana je Emi dala dva boda, zbog impulzivnosti, a preostali bod Nemešu, jer je namjerno izgubio okršaj u areni. Ema je iz istog razloga dala dva boda Nemešu, a jedan bod Dragani zbog potištenosti. Nemeš je dao dva boda Emi 'jer je jedina osoba u kući koja ga uspijeva izbaciti iz takta', a jedan bod Dragani jer se još nije uklopila i potiče tračanje. Kapetani ekipa dali su dupli broj glasova: Horvat je četiri boda dao Dragani, a dva boda Nemešu jer je bio više naklonjen timu kuće. Nikola je svoja četiri boda dao Dragani, a dva boda Emi zato što zna biti prenaporna.

S najvećim brojem od 26 glasova kuću je napustila Dragana. Nakon izlaska priznala je da nije uspjela ostvariti komunikaciju s ostatkom sustanara.