TV NI TRAGA NI GLASA

Majetić mjesecima nije platio statiste

  • Autor: N. T.
  • 5.3.2009 19:30:30
  • 5.3.2009 16:00:00

Zbog financijskih problema producentska kuća AVA na čelu s Romanom Majetićem ovog će puta možda završiti na sudu. Statisti iz agencije Kyklos zahtjevaju honorare, koje im AVA već mjesecima nije isplatila

Ako se producentska kuća AVA čiji je suvlasnik Roman Majetić uskoro ne oglasi, vlasnik agencije Kyklos, Krunoslav Čabraja, spreman je podignuti tužbu na Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Kako je rekao u razgovoru za tportal, sve je krenulo nakon što su statisti nazvali urednika emisije 'Exkluziv' na RTL-u i izašli u javnost s pričom o tome kako im producentska kuća AVA već nekoliko mjeseci duguje novac. 'Budući da moram stajati iza svoje agencije, pristao sam i ja progovoriti o tome', rekao je Čabraja.

On tvrdi da je agencija Kyklos odradila svoj posao, ali da se sve to skupa poteže jer zbog AVA-inog neplaćanja oni duguju novac statistima.

'Koliko sam ja čuo, AVA nije isplatila ni 'Ponos Ratkajevih', a navodno ni 'Zakon ljubavi', iako za ovo drugo nisam posve siguran. Problem je taj što mi sa statistima nemamo ugovor. Producentska kuća ima ugovor sa mnom i svi manje-više traže odgodu plaćanja 60 dana. Tako su oni za deveti mjesec imali rok isplate u 11. mjesecu, a sada je već ožujak i oni su dobrano prekoračili taj rok, a nikome nisu ništa javili. Dosad se još nije dogodilo da je netko nas tužio, ali ako dođe do toga, mi ćemo morati tužiti AVA-u', ispričao je Krunoslav Čabraja.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više