ODABERITE NAJBOLJE

Koji domaći šou nećete propustiti ovog proljeća?

21.03.2011 u 14:51

Bionic
Reading

U kratkom predahu od ljepota svih vrsta okrećemo se iznenadnoj poplavi domaćih šouova s pitanjem vama – koji šou neće proći bez vas?

S dolaskom proljeća probudila se uspavana priroda, ali i domaći televizijski program. Tako su, nakon dugog zimskog odmora, u kratkom roku započela čak četiri šoua: Big Brother i Hrvatska traži zvijezdu na RTL-u, Masterchef na Novoj TV i Zvijezde pjevaju na HTV-u.

Kako je konkurencija zdrava i poticajna, tako i mi u potpunosti podržavamo gužve u televizoru, a u isto vrijeme znatiželjni smo koji su vaši favoriti.

Za one koji ne znaju o čemu pričamo, ako je uopće moguće da takvih ima: najpoznatiji reality šou 'Big Brother', odnosno Veliki Brat, počeo je prije tjedan dana u Beogradu i već se snažno razigrao; treća sezona realityja 'Hrvatska traži zvijezdu' još uvijek je u fazi audicija, odnosno pripremanja terena za veliku igru koja samo što nije; novi gastro reality šou Masterchef počinje u ponedjeljak, a s Nove TV nam obećaju da će biti najnapetiji gastro šou dosad; Zvijezde su po prvi put ove sezone zapjevale prošle subote i već su nas zadivile, odnosno od srca nasmijale, kako koja.

Mi smo svoje napravili, sad je red na vama da svojim glasom odaberete najbolju televizijsku zabavu ovog proljeća.