'HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU'

Tony poslao kući pripitu pjevačicu

16.03.2011 u 14:56

Bionic
Reading

Treća epizoda s audicija po Hrvatskoj, koja će se na RTL Televiziji emitirati u četvrtak u 21 sat, ne zaostaje za prethodnim emisijama zbog raznoraznih karaktera kandidata koji su odlučili stati pred Tonyja, Ivanu i Foxa, pa čak i pod utjecajem alkohola

To žiriju nikako nije bilo drago pa je djevojka koja se, kako je rekla, 'napila šljivovice jer je imala veliku tremu', poslana kući. Ipak, Tony je odlučio da je želi čuti ponovno, u trijeznom stanju, a je li tada opravdala njegova očekivanja, vidjet ćemo sutra.

Bilo je tu i nekih koji misle da su mediji i da mogu komunicirati sa zagrobnim životom, pa onih koji misle da žive u 80-tima. Ipak, najviše je bilo zaljubljenih. Tako je jedna kandidatkinja imala naušnice s likom Bojana Jambrošića, tvrdeći da je zaljubljena u njega. Za takve je žiri imao posebno iznenađenje pa se Bojan u jednom trenutku pojavio pred kandidatkinjom koja se skoro srušila u nesvijest.

Dogodile su se i prve ljubavi! Jedna djevojka je cijelo vrijeme pjevala snimatelju, pa je na kraju i on sudjelovao na njezinoj audiciji držeći je za ruku i bodreći!

Ipak, najveće iznenađenje dočekalo je dečka kojeg je Tony posjetio u jednom zagrebačkom prolazu u kojem često svira gitaru i pjeva. Mladi pjevač je donedavno živio na ulici, a njegovu hrabru životnu priču gledatelji će također moći pogledati u trećoj epizodi 'HTZ-a', u četvrtak u 21 sat na RTL Televiziji