TV TKO JOJ ČUVA DIJETE?

Zbog Big Brothera Marijana Čvrljak zgrozila javnost

Odlazak hrvatske predstavnice Marijane Čvrljak u kuću Velikog Brata izazvao je razne komentare, pa čak i osudu javnosti

Potez 27-godišnje Zagrepčanke koja živi u Šibeniku Marijane Čvrljak, koja je zbog dosade i želje za promjenom, kako je rekla u prilogu emitiranom uoči ulaska u kuću Velikog Brata, odlučila svoju intimu staviti pred milijune gledatelja i na više od tri mjeseca ostaviti dvogodišnju kćer, naišao je na paljbu negativnih komentara i osuđivanje javnosti.

Dok jedni dovode u pitanje njezino majčinstvo raspravljajući na temu 'je li normalno da žena čiji je muž na brodu ostavi malo dijete i ide u kuću Velikog Brata', drugi su stali u obranu mlade kućanice koja je priznala da svaki vikend izlazi van i da voli popiti. Marijanu brani i njezin suprug, pomorac Ivan Čvrljak, koji je na službenoj stranici Big Brothera u komentarima ispod Marijanina profila supruzi u nedjelju poslao 'pusu iz Škotske', a poslije dodao 'Sve za nju! Najbolja je', dok je prekjučer na zidu njezina BB Facebook profila postavio srce i pjesmu 'Šibenska nevista' Gabi Novak i tako javnosti dao do znanja da je u potpunosti podržava.

Tko čuva Marijaninu djevojčicu dok se mama bori za svojih pet minuta slave i nagradu od 150 tisuća eura, a tata plovi, nije poznato. Naime, njezina svekrva, kako piše Slobodna Dalmacija, negirala je da je unuka kod nje te je odbila komentirati to što javnost osuđuje snahin postupak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više