Estrada POD PRITISKOM JAVNOSTI

Nikolina Pišek već strahuje za novu vezu

34-godišnja voditeljica povjerila je bliskim prijateljicama da nije sigurna hoće li se simpatija s dvije godine mlađim srpskim poduzetnikom pretvoriti u istinsku ljubav

Nikolina Pišek u vezi je s dvije godine mlađim srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem, a među njima je zaiskrilo prije mjesec dana, donosi časopis Story.

Iako se nije obazirala na poglede prolaznika dok je uživala u razmjenjivanju nježnosti s novim odabranikom, 34-godišnja voditeljica povjerila je bliskim prijateljicama da nije sigurna hoće li se njihova simpatija pretvoriti u istinsku ljubav, s obzirom na to da žive u različitim gradovima: ona u Zagrebu, on u Berlinu.

Matija, koji u Berlinu vodi servis za iznajmljivanje limuzina MC Prestige i suvlasnik je restorana Lagano, prije dva tjedna posjetio je Nikolinu u Zagrebu, a ona je prošli petak otputovala u Berlin. Atraktivna glumica samo je četiri mjeseca nakon prekida četverogodišnje veze s roniocem Kristijanom Curavićem bila 'solo', a prije mjesec dana izjavila je:


'Mislim da se velik broj veza koje bi mogle imati budućnost razori preranim uplitanjem javnosti', objasnila je Nikolina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više