dobar izbor

Tako nosiva i laskava u hit boji: Nikolina Pišek ima haljinu koju ćete odmah poželjeti

10.12.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Poznata voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagram profilu objavila je Instagram Story i stajling koji je odmah privukao pažnju

Padom temperatura i dolaskom zimske sezone u prvi plan dolazi pletivo. No, osim klasičnih džempera, pletivo odlično izgleda i u obliku haljina. Doista, pletene haljine ultimativni su dodatak zimskoj garderobi. Udobne, meke, nosive, a isto istovremeno vrlo laskave i zavodljive, pletene haljine vjerne su pratiteljice zimske sezone.

Veliku popularnost pletene haljine uživale su 90-ih godina, eri iz koje danas proizlaze brojni aktualni trendovi. Na modnu scenu vratile su se u nikad privlačnijem ruhu, a prvenstveno se vežu za hladne mjesece u godini.

Ovom trendu pokleknula je i omiljena voditeljica Nikolina Pišek te je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj pozira u odličnom zimskom komadu – midaksi haljini dugih rukava, suptilnog V-izreza i kroja koji beskompromisno prati liniju tijela. Nikolina je odabrala haljinu u boji koja nije tako čest izbor, no pokazala se kao pun pogodak. Ljubičasta boja, u nijansi patlidžana, bila je pravo osvježenje naspram crne, bijele, krem i crvene kao najčešćih izbora za zimske stajlinge.

  • +19
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Reserved

Haljina je osim upečatljive boje imala i upečatljive detalje u vidu tankog remena koji je dodatno isticao struk te blago volumioznih rukava. Bio je to stajling za čistu peticu, a Nikolina ga je upotpunila upečatljivim, sjajnom sandalama. No, bio bi jednako nosiv i efektan i uz nezaobilazan zimski izbor – hit čizme.

  • +24
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'