Estrada SKUPA GLUMICA

Julia Roberts dobila milijun i pol dolara za 45 sekundi

  • Autor: tportal.hr
  • 1.12.2010 9:07:43
  • 1.12.2010 7:00:00

Iako više ne drži prvo mjesto po zaradi u Hollywoodu, Julia Roberts još uvijek je samo svojom pojavom sposobna zaraditi preko milijun i pol dolara

Američka glumica Julia Roberts nedavno je snimila reklamu za talijansku tvrtku Lavazza koja proizvodi kavu. Za snimku koja traje 45 sekundi i u kojoj nema teksta holivudska zvijezda dobila je preko milijun i pol dolara.

Julia Roberts u promotivnom materijalu se pojavljuje u ulozi inspiranoj Botticellijevom 'Venerom', no u oblacima, a snimka će se vrtjeti na talijanskoj televiziji tijekom dolazećih blagdana. Ne želi se nasmiješiti umjetniku koji ju slika sve dok ne popije gutljaj kave koji joj donose poznati talijanski zabavljači Paolo Bonolis i Luca Laurenti.

Tek kad popije kavu čuvena glumica nasmiješi se i slikanje se nastavlja. Na kraju reklame Julia Roberts namigne u kameru.

Iako je moguće da se gospođa Roberts nije vratila natrag samo zbog novca koji su joj ponudili za snimanje reklame za kavu, već i zbog ljepote lokacija na kojima je snimala svoj zadnji film 'Jedi, moli, voli', mi smo ipak skloni misliti da je pozamašna sumica bila odlučujuća za njen ponovni posjet Italiji.

Majka troje djece i poznata širom svijeta, Julia Roberts vjerojatno je samo pratila primjer svog kolege Georgea Clooneyja koji je također nedavno snimio reklamu za Nesspreso, u kojoj dolazi pred vrata raja, a tamo ga dočekuje Sveti Petar kojega glumi John Malkovich.

Julia Roberts je i ambasadorica za kozmetičku tvrtku Lancome čiji je vlasnik L'Oreal.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više