Estrada TOPLI DOM

Lejla i Tarik Filipović uživaju u obiteljskom životu

Iako Tarik i Lejla Filipović još ne čekaju treću prinovu, neće je tajiti ako i kad se to dogodi, a do tada nastavljaju uživati u čarima obiteljskog doma pred blagdane koji se približavaju

Budući da Lejla Filipović voli pohoditi modne revije, ni njezin suprug Tarik Filipović nikad nije daleko od nje, iako mu to nije omiljena razbibriga. Tarik ima isti ukus kao i njegova supruga, pa uglavnom ona bira što će kupiti u sferi odjeće, prenosi Večernji.hr.

Lejla Filipović s druge strane ne može nikad odoljeti a da ne kupi nešto za svoje sinove, Armana i Dina, pa se često događa da se iz šopinga za sebe vraća s igračkama ili nekim zgodnim komadom odjeće za dječake. Djeca joj prate što je na aktualno na televiziji, pa je obitelj Filipović nedavno završila s 'fazom Ben 10', no već kupuju nove igračke, piše Večernji.hr.

Za razliku od supruge koja uživa u majčinstvu i ne žuri se ponovo početi raditi, Tarik Filipović priprema novi projekt s Reneom Bitorajcem koji će biti gotov krajem siječnja 2011. Radi se o predstavi 'Spektakluk' i bit će dosta slična njihovim prijašnjim zajedničkim projektima – duhovita uz malu dozu ozbiljnosti, prenosi Večernji.hr.

Nedavno su se vratili s revija Fashion Weeka Zagreb, a kažu da će dolazeće blagdane vjerojatno provesti kod kuće sa sinovima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više