Estrada TRENINZI UČINILI SVOJE

Sanja u 'Plesu sa zvijezdama' smršavjela sedam kila

Naporni treninzi za emisiju 'Ples sa zvijezdama' i pravilna i kontrolirana prehrana istesali su Sanju Doležal tako da je u dva mjeseca smršavjela čak sedam kilograma

Premda ne djejuje tako, Hrvoje Kraševec očito je strog učitelj. On je ujedno i partner Sanje Doležal u TV emisiji 'Ples sa zvijezdama' u kojoj su sve bolji i bolji. 'To mi je rekord', smije se Sanja Doležal. U dva mjeseca, otkad vježba i pleše, smanjila je unos ugljikohidrata i nije večerala, piše 24sata.

Sanja Doležal se već neko vrijeme bori s kilama. Prije deset godina je zahvaljujući redovitom vježbanju u teretani izgubila deset kilograma u godinu dana, no ti se treninzi ne mogu usporediti s ovima koje joj je nametnuo Hrvoje. 'Smršavjela sam sedam kilograma, ali stvar je u tome što treniram pet sati svaki dan', rekla je Sanja.

Suprug Nenad Šarić, kolega iz Novih fosila, šali se da ga je zavela plesom. Prvi put ju je pogledao drukčije kad su plesali na zabavi na brodu poslije koncerta. Uvijek je voljela plesati, a otkad to radi 'za ozbiljno' u zabavnom showu, postala je senzualnija. 'Ples mi je pomogao da otkrijem ženu u sebi. Bilo je i vrijeme', dodala je Sanja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više