PRIZOR ZA ZAZUBICE

Tina i Aleks mazile se na krevetu

17.09.2010 u 10:31

Bionic
Reading

Nemirna ispod crne svilene posteljine, crna maca Aleks Grdić nije mogla usnuti, dok je Tina Katanić pokraj nje spavala mirnim snom na bijeloj svili. Time su na zagrebačkom javnom događanju iz kreveta pokazale koliko je bitno provjeriti mjesto na kojem spavamo

Mačke spavaju na mjestima štetnih zračenja, a psi uvijek biraju energetski povoljna mjesta. Te i slične zanimljivosti naučit će vas novi portal gdjespavasmaco.com, koji su u četvrtak promovirale Aleks Grdić u ulozi mačkice i Tina Katanić u ulozi psića.

Aleks je došla odjevena u crni topić i lagane crne hlačice, s iscrtanim mačkastim očima, a nosila je i mačje uši. U jednom se trenutku bosa premjestila na krevet Tine Katanić te su rado pozirale u maznim pozama.

Tina je otkrila da je spavanje doista recept za ljepotu. 'Puno spavam i, nemojte se smijati, još uvijek imam posteljinu s Barbie, Pokemonima i Hanom Montanom. Glava mi je, kako bi i trebalo, okrenuta prema sjeveru, a budući da spavam kao beba, mislim da mi je krevet na dobrom mjestu', rekla je Tina koja još živi s roditeljima.

Aleks pak bez problema s vremena na vrijeme odspava i po 15 sati u komadu. U krevetu je najčešće, tvrdi, sa svojim maltezerom koji je dodatno opušta. Njezin recept za zdravlje i ljepotu, osim dugog sna, uključuje makrobiotiku, jogu, teretanu, šetnje i - bauljanje po gradu.