FASHION GURU

Vratila nam se naša Tina i prošetala špicom u glamuroznom crnom izdanju s najvećom torbom

  • 20.10.2022 u 13:45

  • Bionic
    Reading

    Nakon nekoliko godina izbivanja nekadašnja manekenka Tina Katanić ponovno se počela pojavljivati na društvenim događanjima, ali i na zagrebačkoj špici, pa je zapela za oko i našem Fashion Guruu

    Vratila nam se naša Tina Katanić i prošetala špicom u glamuroznom crnom izdanju s najvećom torbom. LV ceker je bio dosta upadljiv, što i jest poanta takve torbe, ali mi nije išla uz glamuroznu crnu haljinu ili jaknu.

    U visokim potpeticama i s detaljima perja atraktivna plavuša izazivala je poglede na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Pored Tine tako nitko nije imao previše mogućnosti biti uočljiv, a potrudili su se, mora se priznati.

    Mia Dimšić došla je u minici i čizmama iznad koljena i ok to izgleda, dosta čedno i školski nestašno. Boris Đurđević, klasično, bio je s dugonogom ljepoticom, pa čak i Siniša Varga, da to je onaj neki političar s motorom, no nitko od njih nije uspio zasjeniti dugu plavu kosu i lijep Tinin osmijeh. Ok, o njezinom modnom izričaju ćemo drugi put...

    OMILJENA ŠETNJA

    Nema tko nije bio na zagrebačkoj špici: Poznata lica okupirala središte grada

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.