Estrada AL' JE VODI NA HAVAJE

Goran ipak nije oženio Tatjanu

  • Autor: N. T.
  • 5.2.2009 9:59:52
  • 5.2.2009 7:15:00

Tatjana Dragović kaže da se nije udala za Gorana, ali da su nedavno krstili šestogodišnju kćer Amber

Manekenka Tatjana Dragović demantirala je medijska nagađanja da su ona i Goran Ivanišević u Los Angelesu, gdje žive od 12. mjeseca prošle godine, ozakonili svoju desetogodišnju vezu te da su krstili oboje svoje djece, šestogodišnju kćer Amber i petnaestomjesečnog sina Emanuela.

Za tjednik Gloria Tatjana je potvrdila da su Goran i ona nedavno krstili svoju kćer Amber, i to za vrijeme hrvatske mise u jednoj crkvi u Kaliforniji.

Tridesetogodišnja manekenka izjavila je da je obred bio prekrasan i vrlo dostojanstven te da se na njemu nitko od okupljenih nije ni čudio ni upirao prstom u njih.

Dok Goran svakodnevno odlazi na fizikalnu terapiju u Santa Monicu zbog ozljede meniskusa, Tatjana vrijeme u L. A.-u provodi s djecom te je zaokupljena kućanskim poslovima. 'Zaokupljena sam kućanskim poslovima, djecom i Goranom, ali imam vremena i za sebe', rekla je Tatjana.

Da ljubav između manekenke i bivšeg tenisača cvjeta, potvrđuje i činjenica da nakon Valentinova odlaze na Havaje.

Dok Tatjana i Goran uživaju u Los Angelesu, ovoga tjedna se u njihovu stanu u Dalmatinskoj ulici dogodila prava havarija.
Kako piše Nacional, u stanu iznad njihovog pukla je vodovodna cijev, zbog čega je cijeli stan poplavljen.

Prema riječima susjeda koji su pokušavali stupiti u vezu s vlasnicima, zidovi su potpuno namočeni, a parket se zbog vode gotovo cijeli dignuo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više