Zaboravite na skinny jeans

Ove su hit traperice za jesen: Nose ih Tatjana Dragović i Iva Majoli i izgledaju sjajno

17.09.2023 u 19:29

  • +8

Tatjana Dragović i Iva Majoli u hit trapericama

Izvor: Pixsell / Autor: JOSIP MOLER/CROPIX/ MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Da su uske traperice izašle iz mode već je dobro poznato, no trendi modeli traperica koji će vladati jesenskim ormarima idu korak dalje od klasičnih ravnih nogavica. Svoje primjerke najtrendi modela traperica već su nabavile i Iva Majoli i Tatjana Dragović, ali i brojne modno osviještene Zagrepčanke

Uz sve komade koje se u modu vraćaju iz 90-ih široke traperice se pojavljuju kao jedan od najpopularnijih traper stilova sezone. Dovoljno je pogledati samo stajlinge Taylor Swift, Rihanna, Bella Hadid, Lori Harvey, Hailey Bieber i brojnih drugih 'it' djevojaka koje u posljednje vrijeme sve više naginju opuštenim, širokim krojevima.

A svjetske modne trendove u korak slijede i domaće slave dame. Tako su omiljenom zagrebačkom špicom ovog vikenda prošetale Iva Majoli i Tatjana Dragović te pokazale kako se nose hit traperice sezone.

I dok je Iva posegnula za nešto ležernijim stilom uz kombinaciju sivog klasičnog T-shira, Tatjana Dragović pokazala je kako široke hlače itekako mogu biti vrlo laskave. Traperice širokih nogavica i visokog struka spojila je s bijelom i uvijek tako chic košuljom, a stajling zaokružila ravnim sandalama. Tako jednostavno, a tako efektno.

Da su traperice širokih nogavica i visokog struka zavladale jesenskim modnim ormarima dokazuju i brojni stajlinzi Zagrepčanki koje pomno prate zbivanja i trendove na modnoj sceni.

najdraži izbor

Traperice ili suknja – teško je odlučiti, a Zagrepčanke ne izlaze iz ovih hit modela

Pogledaj galeriju

Zahvaljujući svestranoj prirodi trapera, mogućnosti kombiniranja su beskrajne. Bilo da se oslanjate na casual i izgled s predimenzioniranim sakoom, dodajete kontrast kratkim topom ili ih nosite sa strukiranim sakoom i cipelama na petu, široke traperice daju jednostavan, ležeran izgled svakoj odjeći. Za one koji u potpunosti žele prigrliti taj prepoznatljiv stil 90-ih, ultra široki par traperica srednjeg ili niskog struka izgledat će najautentičnije.

  • +3
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije