OZBILJNA LJUBAV, NEMA ŠTO

Blanka upoznala Nikoline roditelje

30.08.2010 u 09:51

Bionic
Reading

Veza Blanke i Nikole čini se jako ozbiljnom, jer je Blanka upoznala cijelu Nikolinu obitelj koja joj se divi

Izlet Blanke Vlašić u Doboj, gdje je Nikola Karabatić igrao na turniru šampiona, otkrio je mnogo. Naime, Blanka je taj put odlučila biti podrška Nikoli, nakon što je on nekoliko puta na tribinama navijao za nju. Vrući sportski par u Doboju je izmjenjivao nježnosti koje su potvrdile da su jako zaljubljeni.

Blanka je na utakmici upoznala i majku najpoznatijeg rukometaša svijeta, Radmilu. 'Ja joj se divim. Ne znam je baš jako dobro, ali je mlada, zna što hoće, zato i uspijeva. Ima taj sportski duh', rekla je mama Radmila za Red carpet.

Prije majke, Blanku je upoznao tata Branko. 'Ja sam upoznao Blanku u Trogiru. Ona je jedna vrijedna i inteligentna sportašica, a na vrhu je zato što zna da ima te vrijednosti', rekao je tata Karabatić, dodavši: 'Važno mi je da im bude lijepo, to i zaslužuju. Puno se troše u sportu, pa im treba malo zadovoljstva.'

Cijeli svijet je prenio informaciju da se Nikola i Blanka ljube, a neki su i uhvatili njihov prvi javni poljubac. 'To je dvoje djece koja su na vrhuncu svjetskih lista u svojim sportovima, i po vrijednosti i po ponašanju. Sasvim je normalno da se svi interesiraju za njih', dodao je tata Branko.

Nikolina mama kazala je da se zaljubljeni Nikola nije puno promijenio, a želi da Blanka bude njemu slična. Za unuke, kaže, ima vremena, dok tata Branko kaže da bi to bilo lijepo, no ne mogu oni utjecati na to.